Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRIMORKE - GINEKOLOGI IZOLA 13.9.2005 14:30:12
|
|
|
|
ona78
|
Čau,
jaz sem bla samo enkrat pri Guzejevi in mi je ful smotana!!!
Drugače hodim v Koper k Miloševiču, sem se pa naročila k dr. Merlo ! (samoplačniško, pride v torek v Strunjan)
|
|
|
|
PRIMORKE - GINEKOLOGI IZOLA 13.9.2005 14:38:45
|
|
|
|
anabanana
|
Ciao, osebnih izkušenj z Guzejevo nimam, sem pa čula, da ni ok in eno mojo kolegico je dobro zaje... - ni je dobro ščistila po splavu in je imela zaradi tega resne probleme !!!
Tudi jaz hodim k Miloševiču in sem zaenkrat zelo zadovoljna, čeprav nekateri pravijo, da je senilen Ma ni res !!!
|
|
|
|
PRIMORKE - GINEKOLOGI IZOLA 13.9.2005 14:43:34
|
|
|
|
lory05
|
Jaz hodim sicer k dr.Vitezici, z njim sem kar zadovoljna, dr. Miloševič pa mi je super, ker mi je on prvič naredil CR in komaj rešil mene in mojega sina, ko je prišel v dežurstvo. Tistemu pred njim pa se ni zdelo vredno. Ima tudi zelo fajn pristop za moje pojme.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?