|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIMORKE-TOKRAT ČIM VEČČČČČ!!!!!!
17.11.2004 22:00:13   
KATY&TIMMY
CIAO!če boste vse zdrave in proste,bi se lahko v petek 26.11 ob 18 dobile v supernovi v kopru.zjutraj žal ne morem:(,služba,in ker je pop. tako hitro tema in po možnosti grdo vreme :(:((:( ,je najboljše da se dobimo notri.pa še lažje lovim :kuza::kuza: mojega vražička :hudicek: .no,saj je enci videla.:)-:)-:)-
ste za to?
lp,Katja:morje::kuza::muca::pujs::racka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.11.2004 8:31:10   
enci
Ciao Katja,
ja pa prej poklici v Supernovo, da pospravijo plasticno sadje ;) Pa naj se kdo rece, da ne izgleda za res kot pravo!
Jaz delam v petek popoldan do 19.00, lahko pa pridem ko koncam, saj sem takoj v blizini. Tako da naceloma zame OK. Moj mobi pa sem zadnjic poslala nevi6, jaz pa imam tvojega ... drugace pa se najdemo sigutrno, ker sedaj se ze poznamo.
Lep dan!
enci:metulj:

(odgovor članu KATY&TIMMY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2004 9:08:02   
saba
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

v petek ob 18ih, evo pridem, pa da me strela udari po poti, se priplazim do supernove..:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2004 9:24:40   
Anonimen
:)-:)-:)-Saba ne čakaj strele samo stran od hrane,ki ti škoduje:)-:)-:)-Ali pa pokliči,pa te bomo prinesle na rokah samo,da boš z nami:)-:)-:)-Neva:morje:

Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2004 9:27:41   
Anonimen
Enci...smo drugi dan res čakale,da bo umetno grozdje pokakal.pa ga ni:)-se pravi,da ga ni pojedel na srečo:zmeden:vsaj mislim da ne ni bilo duha ne sluha o plastiki:)-:)-:)-:)-Tisti dan bomo sabo vzele vrečko pravega že takoj na začetku..da bo vsaj pol ure:zmeden:miru.Papa:rozica:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2004 9:28:55   
saba
neva6, najbolje bo da se jutri postim, in samo vodo pijem, tako da bo za ziher da pridem...ahahahahaaa:)-:)-:)-

se hecam, pridem pridem...kako vas bom spoznala..a že vem, bom kar timija iskala, me bo on povleku k vam:bravo::bravo:

lp
saba

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2004 9:34:08   
enci
saba,
ce se dogovorite pri racki jih ne bos mogla zgrestit ... jaz jih nisem! ce bos pa prevec vode pila te bo pol skozi lulat ... jej bolj legero pa brez klobasic!
neva6, mogoce je Timi naredil samo finto ... zatos e je nako nasmehnil, ker se mu je zdelo fajn, da vaju je prelisicil ... je res furbast!!!
No potem se pa judti vidimo!
Kaj ma manjana in anajmad??
Punce kje ste?
lp
ecni:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2004 9:50:01   
Anonimen
:)-:)-Ja ja saj tamali že nekaj čas preizkuša naše potrpljenje:)-:)-Saba ti kar na vodi bodi saj je Wc blizu:)-:)-:)-Jaz se tudi sprašujem,kje so še ostale,da se ne oglasijo.Pozdrav:rozica:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2004 14:41:50   
saba
:ups::ups::ups::ups::ups::ups:

moje primorke

če me nebi anajmad opomnila, da mislite na naslednji petek jaz bi vas jutri kar čakala v supernovi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

ma mislim, kaj sem lahko tako zmedena.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2004 14:45:25   
Anonimen
Saba saj nisi edina:ups:jaz sem tudi spregledala datum,pa sem se hotela oglasit,pa si me prehitela:)-:)-Mora tudi Enci to prebrat,da se srečamo v petek 26. ne jutri..ma jaz bi tudi jutri pa drug petek pa ....itd.:)-:ups:Lp:rozica:Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2004 14:49:49   
saba
sem pisala enci privat, upam da bo prebrala

smo pa ene....pa katja je tako lepo napisala 26., ma jaz sem samo petek vidla in je blo že konc.......

no še dobro da ni prepozno...:zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2004 14:56:38   
anajmad
O.K. velja,pridem ne sama,ampak s hčerko.
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2004 15:05:40   
Anonimen
:bravo:Super bo imel Timi družbo!!!!Anajmad a bova skupaj dirkale za njimi po supernovi?:)-Neva:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2004 15:24:44   
enci
kaj pa jutri pol ???
a nic al kaj???:ups::ups::ups::ups::ups:
jaz sem bila ze vse FUL HAPPY, da se jutri dobimo.
A se ne bi tudi jutri??
:sloncek::bravo::kuza::sloncek::bravo::kuza:
lp
enci

Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2004 16:49:59   
anajmad
Ha,ha...Moja pupa je že velika dama.Jo že malček puberteta daje.Ravno prej sva imeli eno sceno:grrr::pujs::zmeden2::zajcek:
Je doma,ker naj bi prebolevala eno virozico,ki se je nalezla od mene,ali pa jaz od nje:ups:
Bo po mojem bolj na Timija pazla,al pa poslušala babji čvek.Lepo se imejte moje primorke,
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2004 21:31:28   
KATY&TIMMY
:)-:)-:)-:)-:)-meni pa ni bilo jasno,sem mislila da sem jaz datum zafrknila:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 16
19.11.2004 18:41:00   
enci
OK
sedaj smo se meda prav razumele :ups:
drugi petek in sicer 26.11.
ob 18:00
v Supernovi, zgoraj pri :racka:
KOMAJ CAKAM!!!!
lep vikend
enci:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?