|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRIMOLUT
14.3.2007 19:27:37   
meggie
Pozdravljene,

upam da mi boste lahko pomagale. Za nekaj dni sem si morala prestaviti menstruacijo, zato sem jemala Primolut tablete. Ginekologinja mi je zagotovila, da bo moj prihodnji cikel normalen in da lahko pridno delava na user posted image  in da le te tablete ne morejo slabo vplivati. Menstruacijo sem dobila 3 dan po koncu jemanja tablet. Vse normalno. Zanima me pa sledeče: kdaj lahko pričakujem ovulacijo - naj kot nov cikel štejem prvi dan prestavljene menstruacije ali je lahko ovulacija glede na cikel, ki bi bil če si je nebi prestavila?

Hvala in čimveč user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRIMOLUT
15.3.2007 7:12:42   
lana38
user posted image  pričakuj, kot da je ta prestavljen cikel, tisti tvoj tapravi. Prvi dan user posted image  je 1. dan, ne glede na to, da je bila prestavljena.
LP

lana38

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2007 10:21:23   
meggie
Najlepša hvala Lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2007 13:33:14   
meggie
user posted image  prav hecno...če bi gledala na ta prestavljen cikel, bi se mi sedaj mogla približevati ovulacija. So me pa danes pričela poleti prsa kot zmeraj 12 dni pred menstruacijo... vse kaže bolj na to, da se moje telo ravna po ciklu ki bi moral biti in ne po prestavljenem. Če je tako mi je ful žal, saj sem v tem primeru zamudila ovulacijo... po tem je ovulacija morala biti že nekje zadnji dan menstruacije...
Ima katera kakšne izkušnje s tem? Razpoloženje mi je čist padlo... saj si resnično želim ovulacije in s tem vsaj možnost zanositve.
Ve katera kako je z ovulacijo po prestavljeni menstruaciji s Primolutom?

(odgovor članu meggie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?