Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 0:12:44
|
|
|
|
Moyca_
|
Naš mali ga ima tako rad- samo Nodi, Nodi,....... Sem kupila včeraj DVD, pri babici ima videokaseto, z plišekom Nodijem tudi spi. No za en DVD sem dala 3400 SIT (saj ne da se jočem zato ), ampak se mi je porodila ideja (ko vas gledam za Bar,...), če bi morda katera kupila kateri drug DVD od Nodija (pač tista ki ga namerava seveda) in bi si lahko presnele, da ne rabim kupit ravno vseh 6 DVD-jev. Mi smo kupili Nodi in nagajivi zaboj V zbirki pa so še Prihaja Nodi, Nodijev srečen dan, Nodi nakupuje, Ne boj se Nodi in Nodi se seli. Tako da če ima katera katerega se priporočam. lep pozdravček
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 6:29:28
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ja, Nodi je res kul fantič. Naša stoji kot vkopana, ko zasliši, da se je risanka začela. Je pa res, da nisem še kupila dvd-ja. Če ga pa bom, ti pa vsekakor sporočim za menjavo.
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 8:21:33
|
|
|
|
Lenny
|
Tudi pri nas je IN. Imamo pa ga v knjižni obliki in en VHS. Sem pa tudi jaz takoj za kakšno akcijo z menjavo in kopiranjem. Lp
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 9:45:58
|
|
|
|
tulifon
|
Tudi pri nas je nodi zelo zanimiv.Imamo dvd z naslovom Ne boj se nodi. Če ga bom uspela kje kopirat se lahko zmeniva in ti ga pošljem. lp
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 9:48:11
|
|
|
|
Pajaca
|
Probi če se bo dal kopirat, ker telebajskov se baje ne da.
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 9:52:08
|
|
|
|
Moyca_
|
Ja se da, ker sem ravno včeraj skopirala svojega za eno punco. Tako da : DA SE (fajn za nas )
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 10:11:45
|
|
|
|
Pupica
|
pajaca TELEBAJSKI SE DAJO!!!! JIH IMAMO
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 14:58:32
|
|
|
|
aljuška
|
Oj! Tale Nodi je tudi pri nas IN.Mi imamo DVD Nodi se seli.pa bi lahko kej menjale,ja,sam jaz ne vem kako kopiram Dvd ker nimam 'pekača'..Če mi poveste kako se naredi...
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 15:15:05
|
|
|
|
Moyca_
|
aljuška jaz ti ga z veseljem spečem- za obe Imamo čist novi DVD pekač pa se moram malo považit
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 20:28:49
|
|
|
|
PETRA-26
|
Evo moyca...če hočeš, ti jest lahko presnamem Nodijeve risanke...rade volje naredim uslugo, še sploh če vem, da naredim malčku veselje, a ne? Imam pa : - Bučkov dan - Drži svojo kapo - Gospod pisk... - Mojster Jaka - Nenadzorovani stolp - Nodi in nagajivi zaboj - Nodi in skriti zaklad - Nodi se seli - Nodijeve težave - Pošast iz odbijača - Rožni tat - Sivi dan v mestu Piši mi na privat...... Pa, pa
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 22:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi tudi imela Nodija...
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 21.10.2005 23:24:37
|
|
|
|
Moyca_
|
Ti ga bom jaz spekla Gekko in prinesla pozdravčke obema
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 22.10.2005 8:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja JA JA..NODIIIII...Hvala Moyca. Si videla, zbirajo skupino BAR 4?!
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 22.10.2005 12:00:06
|
|
|
|
aljuška
|
jaz pa na DVD-ju nimam pekača vsaj zdi se mi no.. pa tudi sama res ne bi znala,da kej ne zafušam, ker pod mojimi rokami se rado pokvari
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 23.10.2005 22:19:55
|
|
|
|
elizabeta p
|
Nodi je car. Imamo knjigo, 5 videokaset, pajacka, imeli smo tudi helijev balon...
|
|
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 24.10.2005 8:33:28
|
|
|
|
puncica
|
Nodi je car!!!! tudi pri nas že zjutri ob šestih se naša dere NODI, NODi, pol pa rečemo da spi, je pa ok. Sicer nimamo DVD sem pa enih par divx-ov dobila (10), so sicer slabši kot DVD pa še pesmica je na koncu, namest na začetku , sam 3 jurje se mi zdi pa res velik za DVD naša je čist zadovoljna z njim itak pa gleda samo Bučkov dan in Jaka in pokvarjena ura al neki, tist ko štejejo ko je 12 ura. Ga pa obožuje po moje zarad barv.
|
|
RE: PRIHAJA NODI, NODI,..... 24.10.2005 16:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se želela uštuliti zraven. Pa sem šla malo na eMule in našla: Nodi nakupuje - Čarobni prašek, Drži svojo kapo, Pošast iz odbijača Nodi se seli - Gospod Pisk in Tincek v kletki, Mojster Jaka in pokvarjena ura, Nodi in skriti zaklad, Rožni tat Prihaja Nodi - Nodijev srečn dan, Policist za en dan, Vsi roza, Bučkov dan, Nenadzorovani nadzorni stolp, Nodi in njegov zaboj, Nodijeve težave z avtom, Sivi dan v mestu igrač Vsi formati so avi. Pa še en cel ripan DVD je gor, ampak piše samo Prihaja nodi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?