|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREVLEKA PROTI PRŠICAM
13.9.2006 18:53:37   
noe
Ali pozna katera kakšne fajne prevleke za klasično posteljo, in kje se jih da kupit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PREVLEKA PROTI PRŠICAM
13.9.2006 21:07:55   
TONČI.
Prosim te, DA NE KUPIŠ tiste, ki jo lahko naročiš preko telefona in stane tam okoli 30.000sit. Ko sem bila najstnica sem jo imela. To ni nič drugega kot nekaj za potit se. Res to nič ne pomaga. Pomaga proti pršicam, ampak ima veliko slabih pomanjkljivosti. To je enako kot če spiš na polivinilu. Ampak to preko tel. ni kar tako nekaj v tri krasne številka, to sem dobila priporočeno iz Golnika. Priporočeno pa zato, ker je samo en uvoznik v Slo. Če bom našla slučajno št. ti jo bom dala, ampak res ti ODSVETUJEM. Iz lastnih izkušenj.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2006 21:10:43   
TONČI.
Pozabila sem napisat, da je boljš če kupiš (ne spomnim se kako se reče) prevleko za na jogi. Prodajajo jo v Odeji Šk. Loka. Imajo jo pa tudi povod v otroških trgovinah. Dela pa Odeja. To je pralni "nadjogi". Boljš da kupiš to in večkrat opereš. Je pa bombažnouser posted image

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2006 21:39:25   
dulcinea
Tonči a misliš mogoče tole? www.intervent-m.si K jst tud nabavljam prevleke za vzmetnico in za ostalo posteljnino.

NOE, a imaš ti alergijo? Kako se drugače ubadaš s pršicami? Imaš mogoče kak sesalc s hepa filtrom? Jst sm neki gledala, pa me je skor kap k so vsi vodni sesalci s tem filtrom okrog 200 jurjev. Sporoči, če najdeš kako dobro posteljnino oz. prevleke.

LP, Dulči

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2006 22:19:19   
noe
Pa sej tegauser posted image  se baje sploh ne morš znebit.
Alergijo ima naš mali in to sva zvedla v petek, ko sva imela kontrolo, da je alergičen tud na pršico, prej je imel dokazano jajca. Zdej bi mu pa rada kupla eno prevleko, sam sem vidla da majo kar hude cene. Najdla sem edino te mal bolj ugodne, sam te se mi zdijo pa že prepoceniuser posted image .Če jo katera pozna naj sporoči kakšna je.
link:www.taja-arkus.com
Razmišljam pa že dlje časa o vodnem sesalcu ala Delfin,sam mal hude cene so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2006 9:01:41   
dskubin
Jaz imam alergijo na pršico. Prej bi svetovala nakup dobrega sesalca, kot prevlek. Je res, da bi dobre nekoliko pomagale, vendar odmrla koža leti tudi po zraku in se ne vsede vsa ravno v jogi. Najbrž so vam že povedali, da v stanovanju čimmanj (še bolje nič) praholovcev (spominkov po policah, mehkih dlakastih igrač - čeprav se to fejst opere v pralnemu stroju), zaves, tepihov,.. Meni so alergijo ugotovili relativno pozno (pri 20ih) in smo se odločili najprej za temeljito pospravljanje stanovanja. Mojo in bratovo sobo smo preuredili, nič odprtih polic (smo zaprli knjige, spominke not v omare).

Aja, glede posteljnine - nisem se odločila za nakup prevlek, ker se mi je zdelo predrago - sobo sem delila z bratom in bi mogli le-te kupiti tudi za njega. Pa na fax sem hodila, pa bi mogla kupit še za cimro v študentski sobi,... No ja, ko si mali že mogoče, sej dosti časa prespimo, ampak, ko otrok malo odraste itak več časa prespi drugje, kot doma.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2006 14:17:20   
TONČI.
Ja toi mislim. Poden od podna. Pršico lahko otrok dobi povsod, povštri, tepihi, zavese, stoli,........ Saj si na ok, kar pa s tem ne bo. Razen, če daš nad to še kaj bombažnega. Tiste 30.000 dajte raj za kaj drugega.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?