|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
7.3.2005 21:18:49   
rainbow
Verjetno zaradi nestabilnega delovanja foruma vas ni kaj dosti gor, ampak, me zanima, A STE ŠE in katera??

Javite se kaj, z novicami ali brez.

Jaz še kar čakam, še 7 dni do roka, CTG ok, popadkov še ni, zgleda da bom nosila do konca ali kaj.

Mislim na vas, ki skupaj z mano še čakate, vsaki velika :torta:, in deset :rozica:

rainbow
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
7.3.2005 21:42:47   
eva1
Ja kaj zdaj to, rainbow, sva samo še midve ostale:zmeden2::zmeden2::zmeden2:???
Upam da ne, je pa res, da nas bo čezdalje manj...in upam, da ne bom tazadnja ostala tukej in čakala, da se bo naš Lukec kej odloči pridt pokazat:)-!

No pa sej ti imaš še malo, tako da se vsaj s tem lahko tolažiš, da pa kmalu bo, jaz pa imam še 14 dni-dolgih 14 dni-oooo kje je še to? Jaz pa tko naveličana tega čakanja!

No, kaj pa ostale(Spacey, sončnica, Yasmin, Mala maja....), kje se skivate???
A katera kaj ve, kako je s snežko-če se prav spomnem, je šla v porodnišnico, da so ji porod sprožili?!

Kaj pa vam, še delajo kaj UZ, ali samo CTG?
Men CTG tut enga popadka še ni pokazal, pa sem bila že velikorat na snemanju-mislim, upam, da ne bom še aprila okol s trebuhom skakala!

No sem bila pa prejšni teden na zunanjem obratu ploda-ga tut poskušal niso obrnt, ker je baje prevelik, premalo plodovnice in že globoko vsidran v kanal! Tako da še vedno čiča notr, pa čakaaaa....jaz pa z njim:)-:)-:)-

No hitro se pofočkajte, da me ne bo že skrbelo, da smo samo še dve ostale:)-!
Lp, Eva in :duda: Luka

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
7.3.2005 23:02:34   
Mateja K
Tudi jaz cakam in cakam.
Se dobrih 14 dni, potem pa.... Ce bo, ce ne bo kasneje ali pa me bo prehitelo in presenetilo.:)

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
7.3.2005 23:07:55   
mala maja
Hojla :nosecka:,

Midva sva tudi še tu;)9nebesa.

Jutri D day. Tudi pri nas se mu ne mudi nič na svet. Zgleda da mu je preveč luštno v buhiju.
Na pregeldu sem bila nazadnje v ponedeljek (sem mislila da mi je voda odtekla-pa je bil tako obilen izcedek). Takrat CTG ni kazal nič popadkov, odprta sem 1.5 cm(se pravi nič),.... ČAKAMO in ČAKAMO ampak punce kdor čaka dočaka:bravo::bravo::bravo:

V sredo imam pregeld. Upam da bo G. držala obljubo in me poslala rodit. Mi je obljubila glede na to da so mi toliko prestavili rok.

Pa glavo pokonci.14 dni se sicer VLEČČČČČČEEEEEE ampak sej bo hitro. Čas je da se marčevke umaknemo aprilčičam.

LP mala maja in mali :zaspan::zaspan::modri::zaspan::zaspan:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
7.3.2005 23:10:43   
mala maja
EVA1 zgleda da LUKCI radi sedijo in ne marajo na svet z glčavco naprej. Naš Luka je tud kar čičal in čakal. No pa smo se rodili z nožno vstavo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 6:01:11   
maja1977
Hojla,
tudi jaz sem še tu... Rok imam sicer čez 10 dni, pa mi je G celo nosečnost govorila, da bo prej (danes!!), ker naj bi bil :modri: bolj velik... Medenične me že tako bolijo, da včasih komaj hodim, odprta pa še nisem nič... No jutri imam spet pregled, bomo videli, če bo kaj novega.

Spakirano imam že vse več kot teden, včeraj sem bla ful pridna, vse sem vse do konca speglala, tako da zarad mene lahko kar grem ;). Zdaj se pa že res VLEČE!!!
Je pa res, da je zgleda našim pikicam prelepo v bušiju, kdo bi pa res na ta mraz silil :)-

Punce še malo pa bo...

Lp vsem, Maja 9nebesa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 6:50:15   
Yasmin
Pozdravljene Punce,

danes prihajam iz pregleda z nic kaj dobrimi novicami..me panika daje in strah..so mi povedali, da beba nima dovolj dovoda krvi..jutri imam poseben pregled in UZ, katerega delajo samo 2 krat tedensko..po skeniranju se bodo odlocili ali je v mejah normale ali dobim umetne popadke in se spoznam z mojo bebico..
Drugace pa vse po starem ponoci nori in se vrti v trebuhu..jaz pa sprehajam po sobi..
Vam javim novicke..oz. posljem SMS Spacey, ce nas bo ze jutri obiskala storklja..
Strah me je kot:hudicek:..

Bodite v rozcah in drzite se korajzno..

Pozdravcek iz Dubaia..Yasmin

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 7:57:56   
tanaja*
Ojla punce!!!!

Da se vam samo na hitro javim: v sredo, točno na rok, sva z mojim možekom ob 5.48 spoznala najino drugo pikico Tio. Porod je trajal 2 uri. Tehtala je 3320g in bila dolga 53 cm. Od sobote pa sva že doma. Tia pridno papa, mamica pa bi mogla malo več počivat:zmeden:...

Hvala, punce, za vse čestitke in dobre želje:).

lp,tanaja*

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 8:49:13   
spacey
Eila :rozica: rožice :rozica:

Da se še jaz pofočkam.
Sem še vedno v enem samem veliiikeeem napihnjenem kosu in komaj čakam, da grem opravit mojo nalogo, da končno SPLAHNIM, ker to je pa že obup. :(( :grrr: Polna sem edemov in nikakor jih malo omilit. :zmeden: Jutri imam pregled in moram imet enake KG in nogice kot manekenke, kot pred enim tednom?!?! :zmeden: Pa sej ne vem kako mi bo to uspelo?!? :((

Meni G dela samo UZ, CTG mi sploh še ni naredila in upam, da mi ga bo jutri, ker me je v petek tako vse bolelo, da sem že mislila da bom šla v PO ter da se bodo :fis: napovedi uresničile (beri: datum o5.o3.o5), pa je šlo vse skupaj mimo. Ja pa še naša :kuza: je bila vsa taka čudna, non-stop se je hotla cartat in bila je dobesedno moja senca. Zdej čakam naslednja dva datuma: 14.o3. ali pa 15.o3. :)- :)- rainbow komot se zmeniva za isti dan. :)-

Punce, a je naša :rozica: morskadeklica povila njenega :duda:?? A katera kaj ve?

Kaj pa naša barby* kako pa je z njo? Sej vem, da v novem domeku nima neta, ampak a se katera z njo kaj sliši?

Joj Yasmin mi držimo in stiskamo pestke in tačke, da bo jutri vse ok. Naj vaju :angel: čuvajo. Korajžno, ker vse bo še dobro. :rozica::rozica::rozica:

Tako, zdej grem pa počivat in se beremo in tipkamo še kaj kasneje... :sloncek:

Tanaja* lepo da si se nam oglasila...pogrešam te. :rozica::rozica::rozica: Velik koš poljubčkov tebi in Tii. 9nebesa

Aha, da ne pozabim! Skrajni čas je da se dokončno zmenimo v katerem forumu bomo nadaljevale našo temo "MARČEVKE" in kako ji bomo dale naslov, če ste še vedno za. :ups: :) Nekaj predlogov je že bilo...forum: Dojenček in otrok -> tema: Marčevski sončki. Z idejami na plan... :sloncek:

Punce želim vam lep 8.marec in za vsako velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Papa;
P 9nebesa še 13 dni

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 10:22:41   
mala maja
No se še tukaj javim.

Danes je moj D day. Naš mali :zaspan::modri::zaspan: nič ne kaže da bi hotel priti na svet pokukat.

Yasmin držim pestke da bo vse uredu. Sicer pa 9 dni prej tudi ni tako veliko. Boš pač prej videla svojo štručko.

Spacey ja debata :sloncek: Marčevski sončki :sloncek: :bravo::bravo::bravo:.

No :nosecka: lepo se imejte, pa če se ne slišimo več sem v Rimu.

Lp mala maja in :zaspan::zaspan::zaspan::modri::duda::modri:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 10:33:57   
Soncnica
Hoj punce!

Da se še midva pofočkava!!!:) Sicer sva še vedno v enem kosu (jaz zelo naveličana, :duda::modri: pa v top formi - stalno se premika in je prav živahen.) Čeprav nama manjka še 16 dni, mi je G včeraj rekel, da bo naslednji ponedeljek mogoče sprožil porod (odvisno od CTG ja in od tega koliko bom odprta).

Upam, da se vse držite in kar se da uživate zadnje nosečniške dneve

pa pa

S.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 10:39:34   
barby*
Haloooooooooooo:zajcek:
Ku ku....čisto odklopljena se končno javljam:bravo:
še dobro da mam našo *tare, da me obvešča kako ste kaj ve in da se pridem k njej malo pofočkat:sloncek::sloncek::sloncek:

Drugače uživamo v novem domku, za malega pikca mamo že vse pripravljeno...posteljico že drugič preoblečeno:)-:bravo:8) in samo še vneto čakamo 9nebesa V soboto zvečer je bilo že malo lažnega alarma:sloncek: ...pa se je umiril:angel: Tako da končno tudi mi že komaj čakamo:sloncek::sloncek::sloncek: nam ne bo treba v hotel:)-:)-:)- Drugače vas pa ful pogrešam:( , slišim pa da nam RR malo nagaja:zmeden2:...upam da se tudi mi kmalu internetiziramo...oz. nabavimo računalnik, čeprav nič kaj hitro ne kaže, saj smo vse vložili v stanovanje...no, bo že...

Vsem velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: in lep pozdravček!!!!

pa pa
vaša barby:metulj:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PREOSTALE MARČEVKE!!!
8.3.2005 16:17:00   
jagoda12
Jaz sem sicer bolj malo med vami, pa se vseeno javljam.;)
PDP je mimo (3.3), tako da smo danes že peti dan čez rok. CTGje imam na dva dni- torej spet jutri. Včeraj sem bila odprta za en vršiček prsta, upam da bom jutri kaj več oz. da se bo končno kaj zgodilo. Moj G mi noče sprožit- pravi da je brezveze, da bo že, ko bo. Jaz se počutim v redu, bejbi očitno prav tako.
Čakamo torej... Sva pa strahotno radovedna kdo je naš mali/mala...:duda:

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?