eva1
|
Ja kaj zdaj to, rainbow, sva samo še midve ostale:zmeden2::zmeden2::zmeden2:??? Upam da ne, je pa res, da nas bo čezdalje manj...in upam, da ne bom tazadnja ostala tukej in čakala, da se bo naš Lukec kej odloči pridt pokazat:)-! No pa sej ti imaš še malo, tako da se vsaj s tem lahko tolažiš, da pa kmalu bo, jaz pa imam še 14 dni-dolgih 14 dni-oooo kje je še to? Jaz pa tko naveličana tega čakanja! No, kaj pa ostale(Spacey, sončnica, Yasmin, Mala maja....), kje se skivate??? A katera kaj ve, kako je s snežko-če se prav spomnem, je šla v porodnišnico, da so ji porod sprožili?! Kaj pa vam, še delajo kaj UZ, ali samo CTG? Men CTG tut enga popadka še ni pokazal, pa sem bila že velikorat na snemanju-mislim, upam, da ne bom še aprila okol s trebuhom skakala! No sem bila pa prejšni teden na zunanjem obratu ploda-ga tut poskušal niso obrnt, ker je baje prevelik, premalo plodovnice in že globoko vsidran v kanal! Tako da še vedno čiča notr, pa čakaaaa....jaz pa z njim:)-:)-:)- No hitro se pofočkajte, da me ne bo že skrbelo, da smo samo še dve ostale:)-! Lp, Eva in :duda: Luka
|