Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 15:41:34
|
|
|
|
Seven*
|
Zgodilo se je kar sem se najbolj bala!! Jakob se je odrinil od mize in padel nazaj s stolom vred. Kako lahko taksne stole sploh prodajajo, pri tem pa zatrjujejo, da so isti kot Stokke original?!?!? Tezisce in vse je popolnoma drugacno. Jakob je padel nazaj in pri tem vdaril po kuhinskem elementu. Padel je tako, da bi si lahko zlomil hrbtenico, ker ni padel ravno nazaj, ampak je zaradi kuhinskega elementa ostal prepognjen.... Sploh ne morem k sebi prit!!!!! Prosim vas, da vsem, ki nameravajo ta stolcek kupit, to poveste, pa tudi tistim, ki ga imajo.. Pa sploh ga nisva samega pustila. David se je samo obrnil, da bi nekaj vzel iz pulta...
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 16:12:19
|
|
|
|
Tinca7
|
Joj groza. Verjamem da si zdajle popolnoma razp......:grrr:. Upam, da je z Jakobom vse OK, in da se sedaj močno cartate.Za kater stol pa gre?
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 17:29:30
|
|
|
|
Annny
|
Stol TAKOJ REKLAMIRAJ!!! Zagrozi s kako inšpekcijo...jaz vem, da bi naredila sceno:grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 19:15:39
|
|
|
|
Tinca7
|
Ja a ni to navaden trip trap stolček. Midva sva se ravno prejšni teden odločila, da ga kupiva. A je važna firma? A je drugačen kot nogic stola?
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 19:25:29
|
|
|
|
Seven*
|
Vazna je firma, oz. kako ej narejen. Mora biti taksen, ki ima noge v obliki crke Z, ce ga pogledas od strani. Ta ima v obliki crke A. Je velika razlika!! Priporocam original, ali pa onega iz paketa..
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 19:27:29
|
|
|
|
BigWhale
|
Triptrap os stokkeja je v obliki crke Z. Ta, ki pa je priblizna kopija, pa je v obliki crke A. Funkcionalnost je ista, le da ima slednji, se dodatno moznost prekopicevanja nazaj, na hrbet. ;)
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 19:55:20
|
|
|
|
mehurčica
|
V Google napiši Stokke in lahko pogledaš kako zgleda. Mi imamo originalnega in upam, da se nam ne bo isto pripetilo.:zmeden:Ponavadi, ko se odrine z nogami od mize, se pomakne cel stolček-samo zdrsi nazaj in se ne nagne, tako kot pri tebi. Ampak vseeno razmišljam, če bi imela kakšno drugačno podlago, kot parket-recimo itison, če se ne bi enako nagnil?zmeden2:Hm...????
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 26.2.2005 20:11:49
|
|
|
|
Gina
|
Enako kot Mehurčica. Stabilen pa trip trap stolček - originalen je. Ni šanse, da ga prekucneš.
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 16:14:20
|
|
|
|
BigWhale
|
Alja, original trip trap ima dve nogi, ki sta na tleh po celotni 'globini' stola, stik s tlemi sta tako dve dolgi ploskvi. Sonckov stol pa ima stiri noge in vsako stranico v obliki crke A. Stik s tlemi, pa so stiri tocke.
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 17:00:56
|
|
|
|
Gina
|
Se strinjam z Big Whale in po moje je vse tiste tekste, ki so od nekoga neprijavljenega, pisala ena in ista oseba. Pojma nimam, koliko stane original, ker je naš 9 let star in takrat še ni bilo ponaredkov. Sem si pa ogledala slikico in gre za dva čisto drugačna stola, ki imata tudi težišče čisto drugje. Še enkrat, trip trapa ne morem niti jaz prevrniti nazaj, če se še tako trudim, sem probala, otrok pa sploh ne!
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 17:23:02
|
|
|
|
Gina
|
Jaz ne verjamem, da se prevrne, sem ga probavala prevrnit malo nazaj, pa če se nanj uležem, ne gre!!! Nimam pa nobenih plastičnih podlog spodaj, stari original trip trap stoli jih nimajo. Če se hoče odrinit, cel stol zdrsne nazaj. V stanovanju nimam itisona, ali česa podobnega. Načeloma sem proti kupovanju dragih stvari in ne pišem tega iz kakšnih snobovskih nagnjenj, ker jih nimam. Vsak naj pa ima tak stol, kot mu paše,... v končni fazi - briga me.
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 27.2.2005 20:17:41
|
|
|
|
bskrle
|
UF! kO SVA MIDVA Z MOŽEM KUPOVALA TRIP TRAP JE MOŽ VSE PRERUKAL IN nobeden se mu ni zdel dovolj dober, razen enega iz Vele, ki ga dela en možak v Kamniku. Tako,da imamo original sokke,a izposojenega. Je stabilen in smo zadovoljni!
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 28.2.2005 12:45:30
|
|
|
|
lin
|
A to je tisti ki je kopija trip trapa?mi imamo primo pappo in je ful stabilen saj ima noge tako na širiko da se to nemore zgoditi
|
|
|
|
PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!! 28.2.2005 13:48:25
|
|
|
|
Nincula
|
Najbolj hecno pri tem stolu pa je, da so ga originalno pri nas v Sloveniji naredili, leta in leta nazaj, v stari Jugo. A ker niso imeli denarja, da bi idejo patentirali, jo je Stokke pobral. Zdaj delajo različice. In če pomislim, kok je še enih brezveznih, nevarnih stvari za otroke na svetu, samo da se prodajajo... Mislim da je na tekstilni fakulteti nek oddelek, kjer preizkušajo, ali so izdelki v skladu z deklaracijo. LP Nina
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.