|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!!
26.2.2005 15:41:34   
Seven*
Zgodilo se je kar sem se najbolj bala!! Jakob se je odrinil od mize in padel nazaj s stolom vred. Kako lahko taksne stole sploh prodajajo, pri tem pa zatrjujejo, da so isti kot Stokke original?!?!? Tezisce in vse je popolnoma drugacno. Jakob je padel nazaj in pri tem vdaril po kuhinskem elementu. Padel je tako, da bi si lahko zlomil hrbtenico, ker ni padel ravno nazaj, ampak je zaradi kuhinskega elementa ostal prepognjen.... Sploh ne morem k sebi prit!!!!!

Prosim vas, da vsem, ki nameravajo ta stolcek kupit, to poveste, pa tudi tistim, ki ga imajo..

Pa sploh ga nisva samega pustila. David se je samo obrnil, da bi nekaj vzel iz pulta...
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.2.2005 16:12:19   
Tinca7
Joj groza. Verjamem da si zdajle popolnoma razp......:grrr:. Upam, da je z Jakobom vse OK, in da se sedaj močno cartate.Za kater stol pa gre?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2005 16:22:00   
Seven*
http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/1822/

Jakob je na sreco OK!!! Tud buske nima. Ne morem verjet, glede na to kako je padel...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2005 17:29:30   
Annny
Stol TAKOJ REKLAMIRAJ!!! Zagrozi s kako inšpekcijo...jaz vem, da bi naredila sceno:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2005 19:15:39   
Tinca7
Ja a ni to navaden trip trap stolček. Midva sva se ravno prejšni teden odločila, da ga kupiva. A je važna firma? A je drugačen kot nogic stola?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2005 19:25:29   
Seven*
Vazna je firma, oz. kako ej narejen. Mora biti taksen, ki ima noge v obliki crke Z, ce ga pogledas od strani. Ta ima v obliki crke A. Je velika razlika!! Priporocam original, ali pa onega iz paketa..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2005 19:27:29   
BigWhale
Triptrap os stokkeja je v obliki crke Z. Ta, ki pa je priblizna kopija, pa je v obliki crke A.

Funkcionalnost je ista, le da ima slednji, se dodatno moznost prekopicevanja nazaj, na hrbet. ;)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2005 19:55:20   
mehurčica
V Google napiši Stokke in lahko pogledaš kako zgleda.

Mi imamo originalnega in upam, da se nam ne bo isto pripetilo.:zmeden:Ponavadi, ko se odrine z nogami od mize, se pomakne cel stolček-samo zdrsi nazaj in se ne nagne, tako kot pri tebi.
Ampak vseeno razmišljam, če bi imela kakšno drugačno podlago, kot parket-recimo itison, če se ne bi enako nagnil?zmeden2:Hm...????

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2005 20:11:49   
Gina
Enako kot Mehurčica. Stabilen pa trip trap stolček - originalen je. Ni šanse, da ga prekucneš.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2005 16:14:20   
BigWhale
Alja, original trip trap ima dve nogi, ki sta na tleh po celotni 'globini' stola, stik s tlemi sta tako dve dolgi ploskvi. Sonckov stol pa ima stiri noge in vsako stranico v obliki crke A. Stik s tlemi, pa so stiri tocke.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2005 17:00:56   
Gina
Se strinjam z Big Whale in po moje je vse tiste tekste, ki so od nekoga neprijavljenega, pisala ena in ista oseba. Pojma nimam, koliko stane original, ker je naš 9 let star in takrat še ni bilo ponaredkov. Sem si pa ogledala slikico in gre za dva čisto drugačna stola, ki imata tudi težišče čisto drugje. Še enkrat, trip trapa ne morem niti jaz prevrniti nazaj, če se še tako trudim, sem probala, otrok pa sploh ne!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2005 17:23:02   
Gina
Jaz ne verjamem, da se prevrne, sem ga probavala prevrnit malo nazaj, pa če se nanj uležem, ne gre!!! Nimam pa nobenih plastičnih podlog spodaj, stari original trip trap stoli jih nimajo. Če se hoče odrinit, cel stol zdrsne nazaj. V stanovanju nimam itisona, ali česa podobnega. Načeloma sem proti kupovanju dragih stvari in ne pišem tega iz kakšnih snobovskih nagnjenj, ker jih nimam. Vsak naj pa ima tak stol, kot mu paše,... v končni fazi - briga me.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2005 20:17:41   
bskrle
UF!
kO SVA MIDVA Z MOŽEM KUPOVALA TRIP TRAP JE MOŽ VSE PRERUKAL IN nobeden se mu ni zdel dovolj dober, razen enega iz Vele, ki ga dela en možak v Kamniku. Tako,da imamo original sokke,a izposojenega.
Je stabilen in smo zadovoljni!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.2.2005 12:45:30   
lin
A to je tisti ki je kopija trip trapa?mi imamo primo pappo in je ful stabilen saj ima noge tako na širiko da se to nemore zgoditi

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.2.2005 13:48:25   
Nincula
Najbolj hecno pri tem stolu pa je, da so ga originalno pri nas v Sloveniji naredili, leta in leta nazaj, v stari Jugo. A ker niso imeli denarja, da bi idejo patentirali, jo je Stokke pobral. Zdaj delajo različice. In če pomislim, kok je še enih brezveznih, nevarnih stvari za otroke na svetu, samo da se prodajajo... Mislim da je na tekstilni fakulteti nek oddelek, kjer preizkušajo, ali so izdelki v skladu z deklaracijo.
LP Nina

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.3.2005 15:43:43   
popka
SAMO TOLIKO DA TI POVEM.TUDI pRIMA pAPPA SE OBRNE ČE MALI ZATAKNE NOGE OB MIZO .Enkrat sem ga komaj ujela.Zato zdaj vedno pazim ,da ni preblizu mize oz da je ne more brcati ali od spodaj z nogo zajeti..
lp:hudicek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.