|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREKLETI STOL za hranjenje!!!!!!
26.2.2005 15:40:43   
Seven*
Zgodilo se je kar sem se najbolj bala!! Jakob se je odrinil od mize in padel nazaj s stolom vred. Kako lahko taksne stole sploh prodajajo, pri tem pa zatrjujejo, da so isti kot Stokke original?!?!? Tezisce in vse je popolnoma drugacno. Jakob je padel nazaj in pri tem vdaril po kuhinskem elementu. Padel je tako, da bi si lahko zlomil hrbtenico, ker ni padel ravno nazaj, ampak je zaradi kuhinskega elementa ostal prepognjen.... Sploh ne morem k sebi prit!!!!! :((:((:((:((:((:((

Prosim vas, da vsem, ki nameravajo ta stolcek kupit, to poveste, pa tudi tistim, ki ga imajo..

Pa sploh ga nisva samega pustila. David se je samo obrnil, da bi nekaj vzel iz pulta...
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.2.2005 15:42:06   
JASNA D
A misliš ta stol kao TRIP TRAP? Pri nas smo že tudi imeli skoraj nesrečo, ker se odriva od mize!!
Jasna

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2005 15:42:17   
Jančika_
Ojoj!!!! A je vse vredu s tamalim????

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2005 15:42:53   
Pupica
A to jeisti kot trip-trap?:(
Ja mislim, grozno:((
Če pomislim kaj vse bi se lahko zgodilo:ups::ups:mi gredo kar kocine pokonc od strahu:grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.2.2005 15:43:10   
Seven*
Tocno ta stol.

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/1822/

Takole izgleda. Kupljen v BabyCentru.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.2.2005 15:44:10   
Seven*
Mali si je ocitno samo ustnico preklal, mu je malo kri tekla, drugace se je pa po par minutah ze veselo igral.. Po tem sklepam, da ga nic ne boli.. Me je pa se vedno malo strah..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2005 15:44:58   
JASNA D
Seven tudi mi imamo takega, samo namesto tiste kovinske prečke, imamo leseno - ne vprašaj kakšne akrobacije izvaja Markec na tem stolu. V njem je lahko edino pod budnim nadzorom!!!

Hvala bogu, da je Jakob cel! Drugače te pa čisto razumem......

Jasna

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.2.2005 15:47:28   
Seven*
Najbolj me razkuri, ker ga prodajajo kot trip-trap, pa s tem stolom nima nic veze.. In se celo cudno so me gledale v BC,ker sem bila ze skoraj 100%, da kupim original, ki pa je 3x drazji. Je rekla prodajalka: "Ta stol je popolnoma enak. Iste mere in vse. Se ne splaca kupovat originala."

Najraje bi sla eno od tistih prodajalk brutalno mucit.. :(

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.2.2005 15:47:32   
Blink1
Damn:hudicek:Seven:zmeden: moram mami povedat

Ej ful sem zgrožena...Meni so tudi ful hvalili ta stolček v Baby centru:grrr:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2005 15:48:51   
Anonimen
:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Lupčka Jakobu!:love:

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2005 15:49:06   
Seven*
Tega sploh nebi smeli prodajati!!!! Najraje bi ga skurila in sla kupit original. Ko dobim denar od paketa za otrocka, bom kupila za tisti dnar dva originala. Sem ze odlocena..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.2.2005 15:50:53   
Anonimen
Seven, na Sončku lahko dodaš komentar!

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.2.2005 16:15:38   
CUKRČEK
Ojla,
jaz imam stolček, ki je bil v paketu od države in je res dober. Drugače pa moj mož prodaja pohištvo in pravi, da je na tržišči toliko ničvrednih in nevarnih stolčkov, da ne moreš verjet.
Jaz bi na tvojem mestu tožila proizvajalca ali pa trgovca, ker prodajajo nevarno blago. In sigurno bi tožbo dobila. Na srečo otroku ni nič, kaj pa če bi bilo kaj hujšega?!? TOŽI JIH!!!!

lp

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.2.2005 16:46:05   
Mojca20
Joj groza.....sam da je OK. Naše pikce čuvajo :angel::angel::angel:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.2.2005 16:46:48   
Jutra
Seven,
še 1x hvala, ker si nas zadnjič opzorila glede tega stola:bravo:

Mi smo zato sedaj kupili kar Prima Pappa od Peg Perega.

Drugače pa upam, da je vse v redu s tvojim :duda:.
Jaz bi tudi tožila trgovino oz. proizvajalca! In to čimprej!

Sicer pa, lahko stol reklamiraš in zahtevaš denar nazaj. Reklemacijo tudi napiši, te bodo bolj resno jemali.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.2.2005 18:16:24   
vesnaRR
Seven, glede na to da je stol res nevaren, a ne bi pisala na varstvo potrošnikov da malo pobezajo, pa kar direktno na inšpekcijo, v trgovino pa tudi javi.

Se zna zgodit da se stol umakne iz prodaje.

Lepo se pocartajte:rozica:,

Vesna

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2005 18:25:05   
malika
pa to ni res no. Same :hudicek: nesreče.

jaz tudi še nisem k sebi prišla od našega padca, pocartajte se, glavno da je vse OK, glede stola pa ne bodi tiho in se kar protoži. saj znaš!:bravo:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2005 20:02:58   
*HONEY*
Res se pritoži...:grrr:
Bogec...samo da je vse ok;)

LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2005 20:32:58   
Anonimen
SEVEN, POSLUŠAJ, MORAŠ SE PRITOŽIT!!!! Če boš samo pisala na RR, bo to videlo le nekaj ljudi, veliko pa ne, in jih bodo prodajalke veselo zavajale naprej.

Najprej pojdi na BC, zahtevaj denar nazaj, potem pa še na ZVP. Ali pa kar napiši dopis in ga pošlji obema hkrati!

Pa kaj si nor, mali bi se ti lahko ubil!!! Kaj če bi si tilnik zlomil?

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2005 21:35:22   
Špela
Tudi moj piki je skoraj padel iz stola, pa nimamo trip-trapovga. Imamo pa tistega lesenega, ki ima pri straneh rdečo ali za temno zeleno obrobo.:zmeden:
Res kupujte drugačne stolčke, sam teh lesenih ne. Mene je bilo kar groza, ko sem ga komaj ujela. Njemu pa je tako zabavno da se v njem lahko gunca, in dejansko se cel stolček premika. Izgleda grozno.
Jaz ga dam notri le še ko je. Prej sva imela BBY-jevega pa sem ga prodala, ker mi je zavzemal preveč prostora in predvsem ker je bil iz blaga in ne plastike, zato je bil non stop v pranju. Ampak tole je pa katastrofa.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2005 21:58:31   
Anonimen
Ja Seven, vsaj v trgovino pojdi in povej to prodajalkam, da bodo vedele, da tega ne smejo prodajati. Vsaj upam, da so toliko pametne. Kar povej jim, da boš obvestila tudi urad za varstvo potrošnikov, tudi če ne boš. Bi bilo pa dobro, da bi jih, ker tale zadevea je resnično zelo, zelo nevarna.

Hvala bogu, da je v Jakobom vse v redu. Kaj pa če s kakšnim drugim otrokom po padcu s tega stola ne bo? Mogoče pa tudi ti lahko malo pripomoreš, da bo kakšen revež na svetu manj.

(odgovor članu Seven*)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2005 22:03:00   
lefairyon
tudi sama sem hotela kupit ta stolček pa mi je moja mami predlagala da vseeno rajši vzamem trip-trap original...res je dražji ampak za otroka in njegovo varnost mi je več kot do tistih par jurjev...je pa res da se originalni trip-trap zdaj težje dobi ker je ogromno podobnih verzij ki pa so iz iverce ne pa iz polnega lesa...
upšam da je mali sonček dobro in da je na to nezgodo že pozabil...
lp:rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.2.2005 22:15:44   
Pikca
Joooj, me je kar zmrazilo! Samo, da ni nič hujšega. Dobro, da si nas opozorila, jaz sem že razmišljala, da bi kupila ravno ta stolček. A od Stokke-ja je pa sigurno ok?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2005 22:48:26   
Pi-kica 1
Uf, še sreča, da si nas opozorila. Jaz sem pa ravno tak stol hotela kupit čez nekaj mesecev, ker se mi je zdel boljši, kot plastični. Zdaj ga pa sigurno ne bom. Da je le vse z Jakobom v redu!

LP

Pi-kica

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2005 10:12:29   
Tina26
Joj grozno
So nama sle kar kocine pokonci, ko sva tole brala.
Pocartaj malega pa cuvajte se.
Pa ne bodi tiho glede stola, lahko da bos kakemu malcku resila zivljenje ce bos glasno povedala kaj se je vam zgodilo.
Drzite se
Tina in Jaka

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?