|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 10:52:40   
PICANCEK
Ne vem, če sem kolikokrat kaj bolj preklela, kot ta blok, v katerem živimo!!!:grrr::grrr::grrr:

Že tako imam probleme s spanjem našega otroka, zdaj pa še vrtajo ravno takrat, ko ga dam spat, da se zbudi! In to se sliši tako, kot da bi v sosednjem prostoru kdo vrtal, ko je sam beton!

Da meni gre na živce, ne da ne bi otroka zbudilo!!!

Enkrat poštar tak pozvoni spodaj, kot da gre za življenje, drugič se pes dere, kot zmešan, zdaj že en teden nonštop vrtajo in zabijajo....

Sovražim blok!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:03:48   
KatjaP
To so križi in težave, če živimo v bloku. tudi pri nas ni dosti boljše. Že pred enim mesecem se je v našem bloku razbila šipa vhodnih vrat - seveda kot ponavadi krivca ni nikjer. V bloku živi kar nekaj majhnih otrok, kateri hodijo ven in noter mimo razbite šipe - nekaj se nas je zbralo in dogovorilo, ker pač krivca ni, da bi se strošek razdelil na vsa stanovanja (cca. 500sit po stanovanju). Tudi hišnico smo prosili za sestanek, da se to dogovorimo vendar je večina rekla, da oni niso razbili šipe in da ne bodo dali denarja :( kaj se bo pa zgodilo če šipa pade na enega izmed otrok? Takrat pa bodo dali denar? Joj sem se čist razhudla, ko sem samo pomislila na naš blok - boljš da grem delat.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:03:54   
Minki
blok je :hudicek:
komaj čakam da se spokamo od tukaj
eni se res ne ozirajo na to, da pod eno streho živijo tudi drugi, ne samo oni
pa razumem, če mora kdo kej poštimat, sam de mi pa tuljo pa po ograji butajo k zmešani se pa meni tudi odtrga, pa en debil vsak dan zjutraj ob 5h ful zvoni po domofonu, kar se seveda sliši po celem bloku:(:(
kdo si jih je zmislu....

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:09:37   
Anonimen
Pri nas imamo pa same upokojence, najmlajši prebivalec bloka ima 12 let, me prav skrbi, kako bo, ko bova imela dojenčka. Zihr bodo stalno zvonili, da hočejo tišino. Popravljeno je pa v bloku vse, stalno nekaj delajo, fasado, stopnišča, dvigala, sami vzdrževalni stroški. Pa še nobeden od teh upokojencev se ne spozna na finance in bi jih že en parkrat investitorji fajn okol prinesli, če ne bi bil moj :love: taka tečka, da gre drobni tisk študirat in se potem z vsemi skrega, da nas ne prinesejo okoli na celi črti ampak samo malo. So pa vsi pridni in vse plačajo. Ja, križ je z bloki, še posebej, če nekateri stanovalci nočejo prispevati svojega deleža.

(odgovor članu PICANCEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:28:13   
dinika
Se pridružujem mnenju!! sem pred časom pisala o groznih sosedih, da pa se ne pogovarjamo o mesečnih stroških in obnovah. Vsako leto je treba nekaj porihtat.
Če bi včeraj dobila sedmico???:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:30:16   
Jančika_
Pri nas je na splošno kar OK, moram potrkati (spodnja teta, ki je napol gluha, si je dala dopovedati, da se radio ne posluša tako naglas, da ti ušesa stran utrga).

Imamo pa v vrhnjem nadstropju starejši, zelo zanemarjen par. Očitno se ne umivata, ker ko gresta gor ali dol (nimamo lifta, tako da gresta po celotnem stopnišču), cel blok tako smrdi, da je za bruhat.:grrr: Imata še psa, ki ima bolhe (kakšno smo našli že tudi v stanovanju:grrr::grrr: ). Nobeno luftanje hodnika ne pomaga, me je prav sram, ko pride kdo na obisk. Na srečo vsaj nismo v istem nadstropju...

Glede zvonjenja je Joe pri nas montiral stikalo, da lahko zvonec kadarkoli izklopimo. In tudi ga!

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:41:21   
KatjaP
Jančika - kakšen domofon pa imate? Mi rešujemo problem tako, da kar slušalko dol položim. Bi bilo pa fino, da bi imeli stikalo.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:45:51   
gaja*
Tud pr nas ni sile, je pa res, da smo v hiši samo 4 stranke. Kao večstanovanjska hiša, ne blok...
Smo pa navajeni, da zdaj že 3 leta nekdo prenavlja, najprej najina spodnja soseda, pol midva, lani in letos še eden... Smo dali skoz in preživeli, s tem, da smo bili eni bistveno uvidevnejši od drugih.. Na trenutke me je mel da bi poklicala :hudicek:, ker vsako soboto in nedeljo zvečer ob sedmih začet vrtat, je pa mal hudo, med tednom pa nič!!! :grrr::grrr:
Z zvoncem imava pa tud midva isto kot pri Jančiki. Zraven imava stikalo in kadar nama ni, zvonc avtomatsko izključva in je mir :)-:)-

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 11:56:20   
Pia73
Odseli se!

Mi smo tudi v bloku doma. Pa sem se že sprijaznila, da včasih ni vse rožnato. Pač nimamo druge možnosti. Pa saj imamo kar srečo. Ni tako hudo. Sicer pa mi tudi kdaj vrtamo pa koga zbudimo, tako je s tem!

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 12:01:43   
janja
Mi imamo pa vse pošlihtano v bloku (88 stanovanj) odkar imamo kamere. Res plačujemo 700 sit mesečno, ampak noben storilec ne ostane neodkrit. Glede vrtanja in ropotanja pa obstaja hišni red (mir mora biti čez teden ponoči in ob nedeljah in praznikih ves dan). Ker je blok že starejši, seveda mladi veselo adaptirajo - ampak morajo o tem obvestiti vse stanovalce. Res pa imamo v bloku kontaktno osebo, ki skrbi, da je vse v redu (smo bili celo pohvaljeni od upravljalca bloka, češ da smo zelo redni in vestni plačniki).

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 12:33:57   
puncica
Jst bi na tvojem mestu šla do stanovanja in vprašala če lahko za urco nehajo vrtat da tamal spi, pa da imate ful probleme s spanjem, pač jamrat bi šla. Vem da ko smo bili v celju, so v spodnjem štuku ven okne metal in to je tako ropotal, da se je cel blok tresel, pa smo šli lepo rečt če lahko prekinejo za urco in so nam ugodil. Upam da se bo uredil.:bravo:

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:04:07   
Jančika_
Katja, bo Joe razložil, jaz nimam pojma o teh rečeh. Je pa tako, da je zvonec samo en, torej tudi če kdo pozvoni pri vratih in imamo domofon izklopljen, ne zvoni.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:25:16   
KatjaP
Bi bila zelo vesela, da mi Joe malo bolj podrobno to obrazloži, ker mi to NUJNO rabimo. Tudi mi imamo en zvonec in deluje po istem principu - če dam slušalko od domofona dol, mi pri vratih tudi ne zvoni.
Jančika zate :rozica: za trud

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:31:51   
Joe
KAKO VGRADITI STIKALO V (STAREJŠI) DOMOFON

Najin domofon ima zvonec oz. tisto, kar opozarja na obisk, kar v zvočniku slušalke (pri ušesu, torej).

Dovolj je prekiniti eno žico, ki pelje v slušalkin zvočnik, in vmes vgraditi klecno stikalo. Vgradil sem ga v ohišje domofona zaradi bolj priročne vgradnje in rabe. Slušalke nisem razdiral za sliko, pri vgradnji pa sem le pogledal, kateri dve barvni žički gresta do zvočnika. Prav rdečo sem prerezal zato, ker se v filmih tako onesposoblja bombe, pri tako majhni napetosti pa je tako vseeno katero.

Za vzpodbudo: nisem elektrotehnik ali kaj podobnega. Takšna analogna elektrika je pač preprosta: žica, stik, brez stika.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:32:35   
Joe
Šment! Glejte moj album na to temo.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:37:45   
CatJa
Ja, blok je res :hudicek: Jan je bil lani star komaj dva mesca, ko so zaceli rusiti in na novo graditi veleblagovnico, ki je bla od nasga bloka oddaljena le kaksnih 25 metrov. Pod blokom pa tudi prenavljati eno trgovino in kar je se hujse, tisto trgovino so "razprodali" na vec delov, tako, da je vsak lastnik prenavljal po svoje, kar se je razvleklo na nekaj mescev.
Mi smo se hvalabogu preselili v hiso, dobra stran vsega pa je, da lahko Jan zaspi ob vsakem hrupu. Ni pa seveda prijetno zivet v takem okolju. Na zalost si pa ne mores popolnoma nic pomagat!

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:44:01   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Tudi mi smo v bloku, v blokovskem naselju...
Zame in za mojega :love: je vse skupaj še bolj "simpatično", ker oba delava ponoči... Potem pa spi podnevi, če moreš... :ups::ups::ups:
Eden adaptira kopalnico in dobiš občutek, kakor da s "štemarco" nabija v tla direktno nad najino spalnico (pa je na drugi strani bloka)...
Soseda se pogovarja z drugo sosedo z balkona pred blok in ker sta obe že v letih in naglušni... seveda pod oknom najine spalnice...
Sosedin pes zavija kakor volk, ko je sam doma... in to je večinoma podnevi, ko soseda dela...
Loputanja z vrati, ko gredo sosedje v službo, se začne okrog sedmih zjutraj... ko midva odhajava spat...
In še cel kup je tega...
Treba bo zamenjat službo... :ups::ups::ups: ali pa sosede... :ups::ups::ups:

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu PICANCEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 13:45:25   
CatJa
Kerensa, oboje! ;)

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 14:12:04   
KatjaP
Joe! 1000x ti hvala - sem že printala in mmožu po mailu poslala kaj bi jaz rada doma :)
Pa še eno virtualno :kava: zate in tvoje ideje.

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 16:19:48   
BigWhale
Midva imava na zvoncu narisano mrtvasko glavo, nad njim pa napis, da imamo hudega psa in otroka in da naj ne zvonijo. :P

(odgovor članu PICANCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   PREKLETI BLOK!!!!
11.7.2005 16:40:30   
Anonimen
Jaz sem zvonec odvila, tako da sploh ne dela, za to Joejevo stikalo mi je pa prav žal, da tega nisem vedela že prej. Svaka čast, Joe.

(odgovor članu PICANCEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?