Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PRECNA LEGA IN OBRACANJE 28.10.2005 22:06:55
|
|
|
|
Pajaca
|
Meni se je sama obrnila kakšen dober teden pred porodom na glavo. Prej je bila pa lepo počes. Mi pa niso nič rekli da bi jo obračali... pa sem isto v leonišču. Se je pa kar nekaj noči trudila da se okol obrne preden ji je ratal...... je bilo pravo norenje v trebuhu, samo kaj ko ne moreš pomagat....
|
|
|
|
RE: PRECNA LEGA IN OBRACANJE 29.10.2005 0:17:17
|
|
|
|
KODA
|
Moja kolegica je imela med.vstavo pa so ji obračali otroka,pa se je obrnil vedno nazaj na med.vstavo.
|
|
RE: PRECNA LEGA IN OBRACANJE 29.10.2005 3:40:16
|
|
|
|
mammy26
|
tudi jaz sem imela med. vstavo in ker je bolj malo uspešnih obratov, sem rodila s CR. Tako da niso niti poskušali.
|
|
|
|
RE: PRECNA LEGA IN OBRACANJE 29.10.2005 8:41:52
|
|
|
|
bobek05
|
jaz sem imela med. vstavo pa NIHČE NIKDAR ni niti omenil kakšnega obračanja (mislim takšnega, da bi mi ga ONI obračali).. je bil pa verjetno že malce prevelik na koncu da bi se sam obrnil, saj se je rodil 2,5 tedna prej (s CR) pa je imel 3,5kg.. (aja, rodila pa sem v MB) meni je en G omenil, da za obračanje ful pomaga če se uležeš na kavč ali posteljo in si ful podložiš noge (in s tem spodaj zmanjšaš pritisk) - na tak način še baje obstaja možnost, da se otrok sam obrne.. no, pri nam ni gratalo..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?