|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PO PDPju
19.12.2008 16:49:25   
uršula83
Sem 2. dan po PDPju, pa me zanima, če slučajno katera ve, na podlagi česa se odločijo sprožit porod (Trbovlje), in koliko dni po  PDP. Meni naredijo CTG, izvem nič, le rečejo pridite čez 2 dni. In tako sploh ne vem pri čem sem. Sicer se dogaja nič kaj posebnega, mali kar dosti giba, ctg pa je vrednost okoli 20, se pa usake toliko dvigne na 60. Kako vejo da je z otrokom sploh še vse v redu, če pa mi ne naredijo nobene preiskave? 

čakamo že drugi zakladek
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PO PDPju
19.12.2008 16:54:12   
cgorjanc
No ja pa še ena iz Trbovelj.Js pa imam danes pdp pa so mi že včeraj hoteli sprožiti,ampoak js še nisem bila čist pripravljena,tako da grem jutri spet na ctg in verjetno tudi na sprožitev,bomo videli kaj bodo rekli.Mogoče pa se vidiva???L.P.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2008 16:57:06   
uršula83
A res prou hotl so ti sprožit? Ja pa sej to je super, zakaj pa, a slabo giba?  Ne res mi ni jasn zakaj men ne sprožjo...
Mogoče pa sva ble skup na CTGju...Si bla učer na CTGju? Js tut. Pol sva se pa sigurno srečali. Da nisva še skupi not u sob ble na CTgju. Ta bi bla dobra. user posted image user posted image user posted image

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2008 17:01:20   
hubi
Čakajo do 14 dni čez, tako da brez panike.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2008 17:02:32   
cgorjanc
ja mogoče pa res.ja js sem tista ta debela hahaha.Ja jutri imam ctg.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2008 17:05:49   
uršula83
IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Čakajo do 14 dni čez, tako da brez panike.

KWA?!?! Ne me zezat! A če se nč ne dugaja te 14 dni čez rok pstijo??? A tebe so pustil 14 dni? Ja kako si pa prežvela, a nis bla nč žiučna?

Hm ta debela, mislem de smo ble use debele tm...a si bul majhna? Si skor skos stala?

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2008 17:08:02   
cgorjanc
zraven mene je bila kolegica.Sem iz Celja,če ti bo zdej kej bolj jasno.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2008 17:10:23   
uršula83
Ne sploh ne vem ktera si. No js sm una ku je mela 2 kolegice s sabo, sam po potem šle pa sm sama ostala. Sm šla pa prva notr. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2008 17:30:26   
malecka_mateja
ja čakajo do 14 dni čez, jaz sem bla tak primer no sicer iz mbampak vseeno,pregled na vsake 4 dni, 14 dan zjutraj not in ti sprožijo. je pa fuuul mučno čakat še bolj pa to da te sploh nena kokretnbo pregledaj če je z otrok vse ok. ko so meni plodovnico pregledali so ugotovili d aje že kalna in da bi mogli prej sprožituser posted image na konc pa sem rodila 15 dan z CR tko dauser posted image user posted image user posted image katastrofa. sej ne strašim.

upam da se pri tebi vse hitro in srečno konča.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2008 17:32:44   
Netopirčy81
Men so pa rekli, da čakajo do 10 dni po PDP, potem pa sprožitev.
V glavnem, meni so 3 po PDPju sprožili, ker plodovnica ni bila več ok ali jo je bilo bolj mal, neki tazga - sem že pozabla.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2008 17:35:07   
uršula83
Ja kako pa so vedl za plodovnco? A so ti amniocintezo delal al UZ? Men še nič niso, tko de sam bog ve kaj dogaja notr. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2008 17:45:06   
Netopirčy81
Kolkr se spomnem je moja G po UZ vidla, da jo je bolj malo. Sicer pol gor v bolnici niso ne vem kaj komentirali, ker mi drgač sploh še ni kazalo, da bi mogla rodit. Ampak dobro, nism imela nič proti sproženju, ker sem itak že komaj čakala, da spoznam mojo štručko.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2008 21:44:49   
evi28
Jaz sem rodila 15 dni po PDP, pa še to so mi tri dni svečke šibali, da se je sploh kam premaknilouser posted image .

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.12.2008 7:32:05   
pocka
Meni so tudi sprožili šele 13 dni po PDP, sem hodila vsak 2. dan na CTG, 10 dni po PDP sem pa ostala v bolnici, kar tako brezveze.user posted image Meni niti niso hoteli sprožiti,ker je bilo videti,da je vse super z user posted image ,so mi naredili ful natančen UZ, pa plodovnico pregledali,pa še zaprta sem bila,totalno (tudi po par urah umetnih popadkov se ni nikamor premaknilo)...no po 13 dneh se mi je pa utrgalo,in sem zahtevala,da mi sprožijo,pa je G videla,da bo počasi boljše,da mi sprožijo,ker drugače bom rabila napotnico za v norišnico.user posted image user posted image user posted image Verjetno je tudi odvisno od porodnišnice do porodnišnice, in seveda od tega koliko si že odprta.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu evi28)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.12.2008 15:24:47   
AnciM
Brez skrbi na CTG se vidi stanje user posted image , saj merijo njegov srčni utrip tako v mirujočem stanju kot v gibanju. Pri meni je med samim porodom nastala panika, ker se mali ni pravilno spuščal po porodnem kanalu in je CTG pokazal, da je v stiski.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2008 15:38:44   
Amoss
Če ni nobenih težav se čaka do 14 dni čez rok za indukcijo poroda.
Jaz sem rodila 15 dni čez rok z CRuser posted image user posted image
Kak pa vse to prenašaš?Težko, vse mi je šlo na živce, pa saj mine, hitreje kot se ti zdaj zdi!

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?