Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA 29.6.2006 9:38:36
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi nas to čaka,samo mi imamo pa še dieto.Se bomo morali že nekako znajti,saj ne bo dolgo trajalo.Mislim,da je zdaj poleti še lažje ker imamo malo lažjo hrano,saj spasiraš lahko praktično vse razen meso je potem bolj čudnega okusa.
|
|
|
|
RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA 29.6.2006 10:00:21
|
|
|
|
srki
|
Mi smo to že skozi dali-operirano je imel samo žrelnico, meni je celo dohtar rekel, da rana pri hranjenju tako ne boli, ker je žrelnica nekje zadaj zamaknjena, vendar smo vseeno jedli pasirano. Jedli smo vse, kar kuhamo, s to razliko, da je bilo bolj pretlačeno. Izogibali oz. jedli nismo nič kislega, od sadja samo banane, ostalo sadje pa prekuhano. Tudi čokolado smo črtali iz jedilnika. Kislega tudi ni smel, pa ni bilo problema, ker kislega (razen zelja) itak ne mara. Meni se to ni zdelo tako problematično, ker praktično vse je, pri tebi bo pa verjetno težje, če je izbirčen in če ima bolečine. Pri nas je najbolj zalegel kruh (samo sredica), namazana z mrmelado ali pa tudi pašteto (nihče ni rekel, da tega ne bi smel jest). Kuhaj tisto, kar veš da mara, samo pretlači pa bo. Upam, da ne bo tako hudo in da vam teh 14 dni čimprej mine
|
|
|
|
RE: PO OPERACIJI ŽRELNICE PASIRANA HRANA 29.6.2006 14:00:52
|
|
|
|
MLIN
|
Moja hčerka je bila pa dve leti nazaj operirana žrelnico (takrat stara 3 leta) pa ji nisem nič pasirala, ker mi ni nobeden naročil. Naslednji dan po operaciji je šla domov in vse normalno jedla. Drugo je če so operirani mandeljni, ko težko požira, da spasiraš, žrelnica je pa itak bolj gor, zadaj. Razen, če so mi pozabili povedati, sicer pa itak ni imela nobenih težav s požiranjem, pa nič je ni bolelo. LP, Mojca
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?