|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PO JEMANJU KLOMIFENA
13.4.2006 11:10:50   
biba.73
Zanima me kakšne izkušnje imate po prenehanju jemanja klomifena. Ali se menstrualni ciklusi kaj zmešajo oz. podaljšajo? Glede na to, da nikoli nisem imela točnih ciklusov, sedaj ob jemanju klomifena opažam, da se mi krajšajo (36,34,32 dni).
Zdaj ga bom prenehala jemati, čeprav naj bi še dva meseca vztrajala, ampak imam preveč stranskih učinkov. Ali so se morda kateri od vas po prenehanju jemanja v kakšnem ciklusu ali dveh po, še  pojavili stranski učinki?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PO JEMANJU KLOMIFENA
13.4.2006 13:21:11   
teira
živjo Biba.73

tudi jaz sem na klomifenu in to že kar nekaj časa. Seveda vmes je bila daljša prekinitev in spet,... V začetku ni bilo nekih težav, zadnja 2 meseca, pa zelo močno čutim ovulacijo. Občutek imam, kot da imam vnetje mehurja user posted image . Take bolečine, da ne morem niti hodit. Poleg tega,  pa v času jemanja so prisotni tudi močni glavoboli.
No, sedaj sem ravno v času O - torej bolečin, ampak se veselim, ker možnost za user posted image  obstaja. Torej gremo v akcijouser posted image in pozabimo na stranske učinke.

Pozdravček, Teira

(odgovor članu biba.73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!