Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA. 7.12.2006 15:03:25
|
|
|
|
dix
|
piše da je možna reakcijakot je srbečica in pekoč občutek. Je krema bila namazana res na tanko? Mi nismo imeli nobenih težav z njo. Če se stanje ne umiri ga umijte in namažite s kakim hadilnim mazilom da se pomiri koža ali pa niti to ne. In je ne uporabljajte več brez predhodnega posveta z zdravnio.
|
|
|
|
RE: POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA. 7.12.2006 15:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
babi naj ga raje hit k dohtarju pele. če je kaka huda alergija lahko useka tut na noter predvsem je nevarno da zateče glo oz sapnik in pride do zadušitve! js ne bi čakala!
|
|
|
|
RE: POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA. 7.12.2006 17:06:55
|
|
|
|
Primoza
|
Lahko da gre za alergijo - nehajte uporabljati in povejte zdravniku. Zahtevajte ustrezne preiskave, lahko je alergičen na eno od kemikalij splošne rabe.
|
|
|
|
RE: POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA. 8.12.2006 10:03:52
|
|
|
|
mily
|
Jaz bi na tvojem mestu pustila koži, da si malo opomore. Kot sem že zadnjič napisala, zdravniki nimajo pojma in kr preizkušajo kreme in upajo, da bo pomagalo. Mene je že izučilo, da nikoli nobeno kremo ne namažem po celem prizadetem delu, ampak za začetek samo na malem koščku in potem vidim kako koža reagira. Na tvojem mestu bi ga fajn umila in ga z ničemer več mazala, da se vse skupaj malo umiri in koža zadiha.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?