|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA.
7.12.2006 15:01:13   
riki
Še zdaj sem cela v šoku. Že včeraj zvečer sem pisala pod naslovom NE VEM VEČ KAJ NAJ...da ima mali fleke. Danes je groza. Ko sem ga namazala s Trixero se je zjutraj zbudil s čisto rdečim hrbtom, POtem smo šli k pediatrinji. Predpisala mu je ELIDEL-groza , ko smo ga namazali pred spanjem se je zbudil s krikom-čisto rdeči in žiivčno se je praskal-kar se prej nič ni. Ali je imel kdo podobno reakcijo. Čist sem fertik, pa še v Lj v službi, mali pa v MB pri babici. KAJ NAJ NAREDIM.

T. R. I. S. T. A. N.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POZOR ELIDEL-GROZNA REAKCIJA.
7.12.2006 15:03:25   
dix
piše da je možna reakcijakot je srbečica in pekoč občutek. Je krema bila namazana res na tanko? Mi nismo imeli nobenih težav z njo.

Če se stanje ne umiri ga umijte in namažite s kakim hadilnim mazilom da se pomiri koža ali pa niti to ne. In je ne uporabljajte več brez predhodnega posveta z zdravnio.

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2006 15:15:38   
Anonimen
babi naj ga raje hit k dohtarju pele. če je kaka huda alergija lahko useka tut na noter predvsem je nevarno da zateče glo oz sapnik in pride do zadušitve! js ne bi čakala!

(odgovor članu dix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2006 17:06:55   
Primoza
Lahko da gre za alergijo - nehajte uporabljati in povejte zdravniku. Zahtevajte ustrezne preiskave, lahko je alergičen na eno od kemikalij splošne rabe.

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2006 10:03:52   
mily
Jaz bi na tvojem mestu pustila koži, da si malo opomore. Kot sem že zadnjič napisala, zdravniki nimajo pojma in kr preizkušajo kreme in upajo, da bo pomagalo. Mene je že izučilo, da nikoli nobeno kremo ne namažem po celem prizadetem delu, ampak za začetek samo na malem koščku in potem vidim kako koža reagira. Na tvojem mestu bi ga fajn umila in ga z ničemer več mazala, da se vse skupaj malo umiri in koža zadiha.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2006 10:42:15   
piščanc
mogoče je izpuščaj čisto druge narave? rdečke, škrlatinka, norice

nam je elidel vedno zelo pomagal, namesto trixere pa uporabljam adermo.
če ima rdečico (ponadavi v pregibih, če poje kaj prepovedanega) ga najprej namažem z elidelom čisto na tako in takoj potem z adermo čez (piše v navodilih, da elidel suši kožo in da naj čez namažemo z negovalno kremo). takoj naslednji dan je bilo vedno bolje. seveda je predpogoj pravilna prehrana.

elidel je nam predpisala če je koža manj vneta (ni srbenja), pri zelo vneti koži smo uporabljali advantan (ta blaži tudi srbenje). če ga srbi mu daj claritin

najbolje pa nazaj do pediatra

iz malega zraste veliko

(odgovor članu riki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?