|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POZOR
10.6.2009 10:04:20   
Tjašy
Javno se iskreno OPRAVIČUJEM Valeriji77,ker sem bila do nje nezaupljiva in nestrpna.V ponedeljek mi je poštar baje dal obvestilo o paketu v nabiralnik,a ga žal NISEM dobila.Paket me čaka na pošti.user posted image Verjamem,da me boste ;napadle;,a mi je res ZELO hudo,ker sem tako odreagirala.user posted image
Valerija77-PROSIM OPROSTI user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.6.2009 10:12:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: POZOR
10.6.2009 10:17:43   
oka
Sem šla pogledat temo v kateri prosiš. A veš, da si Packa ampak res velika. Lahko te je sram v dno duše in nobeno javno opravičilo, nobeno slabo počutje, nobeno kesanje in posipanje s pepelom tega ne spremeni. Ti si hotela podarjene stvari in tisti, ki se je odločil da ti bo stvar poslal (verjetno tudi na lastne stroške) NI dolžan takoj tisti trenutek leteti na pošto in ti pošiljati stvari. Ne vrti se vse okoli tebe.
Druga stvar, ki je bila zelo grda pa je ta, da nisi bila niti toliko, da bi sama preverila na pošti, poklicala kako je na stvari ampak si tu gor na res grd način napadla nekoga, ki se ti je odločil pomagati.
In ja verjetno boš spljuvana (če se bo kateremu sploh dalo ukvarjati s tako osebo kot si ti) ampak ne zaman in brez vzroka.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.6.2009 10:24:09   
piko12
Jaz sem ravno hotela pospravit omaro in ji nekaj poslat, pa sem si premislila... Ne glede na vsa opravičila.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.6.2009 10:26:22   
Tanik
še jaz sem šla brat temo kjer prosiš, res si grda. ni opravičila.
user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.6.2009 10:41:44   
Lenny
Kar nekaj stvari sem že podarila preko "Dobrodelnosti" in jih pošiljala po pošti, pa me ni še nobena mamica javno popljuvala, če paket ni bil naslednji dan pri njej doma.
V življenju je dobro najprej premisliti, potem govoriti. Velja tudi za pisanje na takšnih ali drugačnih forumih.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.6.2009 10:59:50   
valerija77
Tjašy glej ni panike sam oslov mi pa res ne bi blo treba kazat.user posted image
Če imam kaj viška potem rade volje podarim. Glavno je da si dobila. Upam da ti bo kaj uporabno. Niso ravno nove stvari ampak ni mi blo jasno kje sploh so. Škoda samo da nisi prej na pošto klicala in vprašala.
Tjašy je oproščeno ampak drugič pa se raje pozanimaj ali vprašaj preden kaj napišeš.
Saj vem da smo ljudje različni in pri nekaterih greš lahko res na led ampak zato ne smemo vse ljudi metati v isti koš.

Lep dan ti želim.user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.6.2009 11:41:33   
Šaki
uf pestro.....

nekaj pa ne razumem pri vsem ali je blo to oddano v petek ali soboto..?

no sj zdj verjetn ni več važno...user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.6.2009 12:37:52   
Tjašy
Res se počutim grozno,ker nisem preverila na pošti in sem ukrepala po svoje.user posted image Valerija,stvari so SUPER-vse bo o.k.za jeseni,ko bo šel škrat v vrtec.
Še enkrat OPROSTI in NAJLEPŠA HVALA.user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.6.2009 12:57:31   
Tjašy
Valerija77-predvidevam,da imač sinčka starega cca5 let??user posted image Jaz imam nekaj lepih oblačil od mojega najstarejšega sinčka zato ti jih lahko pošljem-če potrebuješ??user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.6.2009 13:48:35   
valerija77
Tjašy moj sinko je star 3 leta in pol vendar nosi oblačila za 4 do 5 let. Jih pa zaenkart ne potrebujemo, hvala vseeno. Upam da jih bo dobila katera ki jih bolj potrebuje. user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.6.2009 19:28:41   
čebelica01
sam si pa res taka packa. sram naj te bouser posted image user posted image . groza res

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.6.2009 21:55:56   
valerija77
Kot sem že na prejšnji temi napisala... punce dejmo to zdej zaključit. Paket je dobla, to mi je blo važn. Res pa sem poslala v soboto in ne v petek - moja napaka ko sem napisala da v petek. 

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.6.2009 0:31:42   
rija
kakorkoli, da je tista, ki ti je stvari podarila očitno zelo dobrodušna in miroljubna oseba.....si po moje zaslužiš samo brco v tazadnjouser posted image

si prava nehvaležnica, da se upaš tako spraviti na nekoga, ki ti dobre vojlje nekaj pošlje na svoje stroške user posted image

jaz bi po tem tvojem sračkanju po forumu klicala na pošto, da ne želim, da ti paket dostavijo.

sicer imaš pa prav v eni stvari: dobrota je sirota. ampak ne TVOJA dobrota.....

...vox populi...

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.6.2009 6:48:13   
Tjašy
Le nekaj;bilo je na MOJE stroške(nekaj manj kot 8 evrov),kar ni panike.user posted image Res pa je bila moja napaka in sva jo z Valerijo ;oštimale; kar je najpomembnejše.user posted image  Kaj ostale pišete mi je čisto vseeno!!! user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.6.2009 8:14:31   
čebelica01
dobro , da si pudarila da je blo to na tvoje stroške in to 8 €. nesramnica nesramna. user posted image user posted image  

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.6.2009 14:15:04   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy

Le nekaj;bilo je na MOJE stroške(nekaj manj kot 8 evrov),kar ni panike.user posted image Res pa je bila moja napaka in sva jo z Valerijo ;oštimale; kar je najpomembnejše.user posted image  Kaj ostale pišete mi je čisto vseeno!!! user posted image

še zadnjič, ker itak ne kužiš bistva: ne gre se za "napako"......gre se za tvoj ODNOS in OBNAŠANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.6.2009 15:21:32   
Taula
No, lepo se spet vidi tvoj odnos do drugih ljudi. Pri takem odnosu ti nihče več ne bo podaril.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.6.2009 15:32:33   
Katy78
Tjašy, da te ni sram. In kapo dol valerija77, jaz po tem, ko te je javno napadla in v bistvu označila za lažnivko, verjetno ne bi ohranila tako mirno kri kot ti. Ampak si pametna, spuščat se na njen nivo nima smisla, ker ženska očitno itak ne šteka, kaj je naredila narobe.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.6.2009 18:09:44   
Anonimen
Meni sta dve poslali oblačila pa nobene nisem vprašala kdaj mi pošlje.Še tale teden sem dobla nepričakovano od ene čevlje in majčke.
Obema hvala za poslano čeprav nevem katera je zadnjič poslala.

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?