Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POZOR: Herpes in dojenček 17.4.2012 17:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dobr da me je firbec matral da se prebrala. sama sem ga prvič dobila v nosečnosti, drugič pa 3 mesece po porodu pa mi zdravnica ni omenila tako hudih posledic, pa sem jo vprašala ker smo meli ceplenje
|
|
|
|
RE: POZOR: Herpes in dojenček 17.4.2012 22:35:57
|
|
|
|
ROŽICI
|
Imam izkušnjo s tem herpesom,moj sin ga je dobil pri starosti 3mesecev. dobil ga je prvo po obrazu. Žal naju zdravnik ni poslal takoj naprej v bolnico, dobila sva kremo, stanje pa se je po treh dneh zelo poslabšalo.herpes se je širil po obazu in tudi že po telesu imel je vročino 40stopin, jokal, bila sem že čist iz sebe, zato sem na svojo željo oz sem zahtevala napotnico v bolnico.v bolnici so vzeli bris in bil je potrjen herpes virus simpleks.imel je to srečo da ni poškodoval notranjih organov.bil je 14dni na infuziji virulexa, nato še pol leta na tabletah.Sedaj brez tabletk ne gremo več na dopust.imam pogosto herpes in sedaj zelo pazim da ga ne prenašam.ker ko ga enkrat maš ga imaš za celo življenje
|
|
RE: POZOR: Herpes in dojenček 18.4.2012 18:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
o faaak! ma nemorm verjet. bogi otroček.
|
|
|
|
RE: POZOR: Herpes in dojenček 18.4.2012 21:55:20
|
|
|
|
ROŽICI
|
ja res.premalo je govora o tem herpesu,ki ni šala!Jaz sem takrat veliko iskala po netu vendar nisem našla takšnega primera,so se pa tudi zdravniki čudili.Pa kakšne so to bolečine groza res.
|
|
RE: POZOR: Herpes in dojenček 18.4.2012 23:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
no mislim da bi to mogla bit obvezna tema na starševski šoli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?