Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POZITIVNA STRAN ŽIVLJENJA 23.11.2004 12:01:09
|
|
|
|
enci
|
Življenje na zemlji je drago, zato imaš vsako leto brezplačno popotovanje okoli sonca. :) Dolžina ene minute je odvisna od tega na kateri strani WC vrat se nahajaš. :kava: Rojstni dnevi so koristni. Več kot jih imaš, dlje živiš. :torta: Sreča prihaja skozi vrata za katera ti ne veš, da so ostala odprta. :pujs: Si opazil(a), da imajo ljudje, ki zamujajo, vedno bolj vesel izraz na obrazu od onih, ki jih čakajo? :bravo: Mnogi od nas so bili pokopani z glasbo v srcu.:sloncek: Če supermarketi vsak dan znižujejo cene, kako to da ni še nič - zastonj? :ups: Mogoče si ti edina oseba na celem svetu, prav tako pa si lahko v eni osebi cel svet. :love: Nekatere napake so tako zabavne, da jih je škoda narediti samo enkrat.:zajcek: Ne jokaj zato, ker se je končalo; veseli se zato, ker se je dogodilo. :bravo: Mnogo se lahko naučimo od barvic: nekatere so ostre, druge spet lepe, nekatere so tope, nekatere imajo čudna imena, vse so različnih barv... pa so vseeno lepo zložene v isti škatli. :modri::roza: Iskreno srečna oseba zna uživati v naravi tudi tedaj, ko mora iti po obvozni poti. :kuza: Naj vam bo lep dan; povem vam, da obstaja nekdo, ki ima o vas dobro mnenje in je danes mislil na vas. :angel: Ta nekdo sem jaz.:metulj: Ne hrani tega sporočila zase... Pošlji ga tistim, ki so ti pomembni... ZA VSE VAS DRAGE MOJE PUNCE NA RR!!! Lep soncen pozdravcek iz :morje: enci:metulj:
|
|
|
|
POZITIVNA STRAN ŽIVLJENJA 23.11.2004 12:35:56
|
|
|
|
anadejka
|
Ejjjjjjjjjj kok lepo!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:Že pošiljam naprej!!!9nebesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.11.2004 20:02:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?