|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POSPEŠENA PREBAVA
13.4.2006 13:09:48   
Anonimen
Velikokrat pišete, da imate probleme z zaprtostjo v nosečnosti. No jaz s tem nikoli nisem imela težav, opažam pa, da imam sedaj v zadnjem mesecu nosečnosti zelo pospešeno prebavo. Ne bi ravno mogla reči, da je driska, grem pa 2-3 krat na dan na blato, ki je precej mehko.
Me zanima ali je še katera imela takšne težave in ali to mogoče naznanja čiščenje pred porodom?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POSPEŠENA PREBAVA
13.4.2006 13:16:56   
milla
Lahko ti rečem samo srečnica user posted image . Jaz sem v 24. tednu pa grem redko vsak dan. Bolj na dva dni- pa še to ob donatu in actimelu zjutraj! Si mi pa dala vsaj upanje, da bo potem mogoče drugače user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 13:26:01   
Baucka
Jaz sem že kot otrok bila bolj nagnjena k zaprtju, te težave so me spremljale do nosečnosti.
V nosečnosti pa se je vse na glavo postavilo, tako da celotno nosečnost nimam težav z zaprtjem, temveč imam bolj pospešeno prebavo. Tako da bodiva srečni, da nimava teh problemov. Tako je pač v nosečnosti nič nima več smisla.

Prve mesece sem tudi zaradi slabosti zelo hujšala in irinično vse knjige o nosečnosti so samo opozarjale "ne zredite se preveč", jaz sem se pa hotla zredit pa v niti eni knjigi nisem našla nasveta.

Moja nosečnost je že od začetka čisto konta kot vsi govorijo in kot v knjigah piše.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 13:28:14   
Pinga
Anonimna, tudi pri meni je bilo podobno. Kar nekaj časa se je pripravljalo, nekega popoldneva ( točno 7 dni pred rokom ) pa po kosilu taka driska kot še v življenju ne in čez 8 ur smo že dobili našo princesko.
Zgleda da pri nekaterih kar narava poskrbi, da je telo pripravljeno na porod.

Pa lep pozdrav.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 19:07:48   
lelaval
Anonimna, bodi vesela. Jaz sem v zadnji nosečnosti morala 8 - 10 x na WC. Pa nisem nikoli imela driske.  user posted image  Sem pa dobesedno žrla vse. user posted image  Sploh pa sladko. user posted image   Je to tudi dobro, saj sem se v 6 mesecih user posted image  zredila le 3 kg. Sem pa po porodu bila ful slabokrvna, tako, da 1,5 mesec nisem morala nikamor it, ker se mi je ful vrtelo. user posted image  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2006 8:42:16   
lenika
Mene pa sedaj v 9. mesecu nosečnosti boli želodec in tudi večkrat me zvije, torej imam pospešeno prebavo, vendar pa ne drisko.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2006 18:09:18   
BONHEUR
Ja, jaz sem imela tako prebavo v prejšnji nosečnosti, pa vmes in zdaj spet. Včasih grem na WC tudi po petkrat ali večkrat na dan, ne da bi imela drisko. Potem pa pravijo, da sem zato tako suha. Saj ti si tudi najbrž, a ne, če imaš tako dobro prebavo?
Je pa res, da jaz popijem dosti tekočine in pojem tudi veliko sadja (tudi suhega). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......