soncicaT
|
Ne morem si kaj, da ne napišem nekaj izkušenj. Glede osebja v porodnih sobah...vse super..prijazne, ustrežljive, polne humorja babice..1A.. Druga pesem je oddelek z otročnicami in otroki. Skratka prvih par ur po porodu sem še bila deležna ene pomoči do wc-ja, nakar mi je že bilo rečeno, da naj ponoči kar vstanem in si vzamem otroka...ok, saj če sem poklicala sestro , je prišla..ampak to še ni vse... Ker moj otroček ni želel kaj dosti spat, pa še dojit se nisva mogla, ker še nisem imela mleka, mali pa fuul lačen in je bil jok nonstop..jaz nenaspana, utrujena, sama sem morala vstajat, dvigovat otroka, da ne govorim o bolečinah spodaj. Ko sem poklicala babico, sem se dostikrat morala pogajat za kaj..pa jih prosit (npr za dodatek za mleko)...pa o eni stvari sem dobila 5 različnih mnenj, navodil, informacij, tako da sem bila 3 dni po porodu kot da sem nek zombi... Jaz na žalost nisem čutila prijaznosti, mogoče sta kaki dve sestri bili prijazni, drugače pa ne veš ravno kdo pije in kdo plača.. Ko si prvič noseč in ko prvič rodiš ti je vse novo in jaz sem se iz razočaranosti, ker sem se počutila totalno nesposobno pošteno razjokala tam.. Da ne govorim o enem dogodku, ko sem sestro prosila zvečer, če mi lahko samo še enkrat pokaže nego otroka in preveri popek je bil njen odgovor: ura je tolk in tolk, jaz moram domov... V meni je vrelo, ful sem se razjokala in KOMAJ ČAKALA DA GREM DOMOV. Skratka kolikor je bila lepa porodna izkušnja, je bilo grozno zgoraj na oddelku, kjer sem bila za čisto vse sama... Da ne govorim o tem, da sem ga morala takoj sama previjat...z vrtoglavico..in samo molila sem lahko da ne bom kje padla, ko ga bom nesla...pa še same smo morale otročke vozit na preglede...s šivi, bolečinami, poporodno utrujenostjo. In kolikor se spomnim, je bila res prijazna le ena sestra..škoda da ne vem njenega imena..bi jo omenila tu gori, skratka GROZA! Lp
|