|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PORODNIŠKA IZRAČUN?
6.6.2006 11:39:58   
Anonimen
Kaj naj štejem zadnjih 12 plač da dobim izračun poroniške???

-Sem bila 6 mesece v prejšni porodniški a to računam tudi?

-Potem sem bila 2 meseca zaposlena

-Potem sem bila 3 mesece na zavodu za zaposlovanje : SKUPAJ JE ZADNJIH 12 MESECEV

KAJ NAJ ŠTEJEM VSEH  ZADNJIH  12MESECEV NE GLEDE NA TO A SEM DELALA ALI NE ALI SE ŠTEJE ZADNJIH 12 PLAČ V 5 LETIH ?

AJA PA ŠE NEKAJ ALI LAHKO DOBIM SPLOH  PORODNIŠKO , ČETUDI SEM BILA NA ZAVODU NA KONCU  PRIJAVLENA?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PORODNIŠKA IZRAČUN?
6.6.2006 11:51:08   
kofetek2010
če si bila v zadnjih 3 letih pred nastopom porodniške zaposlena skupaj (v enem kosu) vsaj 12 mesecev potem ti pripada minimalna porodniška + 2% za vsak mesec nad 12 mesecev user posted image

drugače pa boš dobila več informacij, če boš poiskala z iskalnikom na RR ali pa poiskala na www.najdi.si internetno stran od CSD Šiška, ker tam vse piše

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?