|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROCNE PRICE
13.5.2005 21:51:41   
ajat
CIAO!

Ker malo razmislam o poroki, se mi je porodilo naslednje vprasanje. IN SICER
Tiste, ki srte porocene, kdo vam je bil prica (brat-sesta, ali prijatelji)
In kako ste ga vprasale, ce bi bil za to!!!!!!!

Najlepsa hvala za odgovore.:):)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POROCNE PRICE
13.5.2005 21:54:19   
Jančika_
Meni je bil brat, o kom drugem sploh nisem nikoli razmišljala. Se pa ne spomnim, kako sem mu rekla, po moje kar direkt:zmeden:.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POROCNE PRICE
13.5.2005 21:57:18   
viv_
Nama obema najboljši prijatelji. Moja prijateljica je sama rekla da bo moja priča, mož je pa prijatelja vprašal in je bil jasno za. To smo se zmenili 3 leta pred poroko.

Se mi zdi da sta onadva res tista, ki bi se v primeru, da bi med nama kaj "zaškripalo" najbolj zasikirala in bi skušala rešit najin zakon ...

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:01:00   
puncica
Brat in sem ga kr direkt vprašala če bi bil in je rekel ja in to je to.:bravo:

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:06:53   
Sarina
Meni je bila moja sestra, mojemu pa njegov bratranec.
Prosila sva jih pa tako, da sva šla na obisk in lepo odkrito kar direkt vprašala, saj ni druge izbire!
Tako in tako ne morejo rečt ne!;);)

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:07:40   
Meggi
Od sestre mož- in smo lepo zrihtal ceremonijo- pa še zdaj se imamo fajn. Letos gremo vsak s svojimi družinami skup na morje. Otrok bo pa (skor) pet. Zanimivo bo. Si bomo mal živce sposojal pa bo.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:09:06   
Bejba
Meni bo moja najboljša prijateljica, mojemu :love: pa njegov prijatelj. Jaz sem svoji povedala direkt in sicer po telefonu :zmeden:, ker živi v tujini in je bila res zelo vesela, da sem jo izbrala. Moj pa je svojo pričo vprašal po ene dveh kozarčkih in le-ta sploh dojel ni, če je res al se heca, tako da sta mogla drug dan ponoviti vajo (brez kozarčkov seveda ;))

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:11:55   
Pilar
Meni moja sestra( sem jo poklicala ob 22.30 po telefonu in jo vprašala; takrat je bila ona v Koloseju), možu pa njegov bratranc....

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:14:47   
Anonimen
Meni bo moja prijateljica. Sem jo kar direkt vprašala, ampak me je bilo res strah, kako bo vse izpadlo. Ona pa se je tako razveselila...

(odgovor članu ajat)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:18:33   
vidja
Sem mela dve priči in sicer družinsko prijateljico in strica. Sva se poročila v Italiji in sem pač morala izbrat nekoga, ki je lahko šel zraven.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:36:40   
Gina
Prijateljica. Pa tudi jaz sem bila dvema prijateljicama priča. Ne spomnim se, kako sem vprašala. Vem pa, da je ena od teh dveh že celo mladost govorila, da bom jaz njena priča. Druga me je pa presenetila.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POROCNE PRICE
13.5.2005 22:57:01   
lin
Naj prijateljica.
Sem jo poklcala k meni domov in sem ji najprej povedala da se poročiva in je bla vsa happy,pol pa še vprašanje a bi bla moja poročna priča?
Najprej je morala malo prit k sebi(od veselja),pol pa seveda!

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POROCNE PRICE
13.5.2005 23:02:40   
ajat
Najprej hvala za odgovore.
Zdaj vam po pa se povedala v cem je pravzaprav problem.
S fantom se bi rada porocila sicer naslednje leto, vse sem si ze nekako sprogramirala, ampak problem nastane pri pricah.

Ker sva oba se zelo mlada, imava se tolko mlajse brate ;) Moj brat bo drugo leto 19, kar se pa meni zdi premalo za prico.
BI z veseljem prasala prijateljico (najboljso prijateljico), ampak je se studentka.

KAJ SVETUJETE?

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POROCNE PRICE
14.5.2005 0:48:35   
Jančika_
A je starost kaj pomembna? Meni se ne zdi. Tudi to, da je prijateljica študentka, ne igra nobene vloge.

Razen seveda, če imate kake take običaje, da morajo priče kupit veliko darilo?:zmeden: Midva se tega nisva šla. Bratu sem takoj povedala, da od njega ne želim čisto nič drugega kot to, da mi je priča:). Saj je bil tudi on takrat star 20 ali 21, ne vem točno:ups:. Moževa priča je bil njegov prijatelj, še bolj brez denarja kot moj brat:).

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POROCNE PRICE
14.5.2005 10:00:45   
kalimero
Pa kaj, če je študentka? Če bi se sama poročila, bi pričko izbirala med ljudmi, ki mi največ pomenijo, ne med tistimi, ki imajo največ pod palcem. Bratov in sester nimam, definitivno bi bila to prijateljica.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   POROCNE PRICE
14.5.2005 14:28:47   
LARIKA
Moja najboljša prijateljica, jaz sem bila njen poročna priča ona pa meni. Midve sva se to dogovorile že takrat ko je ona mene vprašala če bi ji bila priča. In obema je to tako veliko pomenilo da nikoli nisva razmišljaji o komerkoli drugem. In res sva si priče v pravem pomenu besede. Prva bi bila ki bi ji priskočila na pomoč in ona meni. V bistvu je bil to dogovor že pred 4 leti. Ona je bila prva v njeni družini,ki je prekinila tradicijo tet,stricov in bratov-za priče in je izbrala mene- svojo najboljšo prijateljico. In jaz njo.

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   POROCNE PRICE
14.5.2005 22:05:52   
Gina
Zakaj se ti zdi 19 premalo za pričo? Ali pa status študenta, zakaj se ti zdi ovira?
Jaz sem šla nazadnje za pričo v hudi finančni stiski in sem prijateljici povedala, da ne bom prav nič huda, če izbere drugo, ampak da ji niti slučajno ne morem plačat nič drugega kot skromno poročno darilo, pa da bom komaj zbrala za eno lepo obleko in čevlje zame. In sem jo lepo prosila, naj mi ne pove takoj, ampak naj prespi vse skupaj. Ona je to itak že prej vedela, ampak sem ji vseeno še povedala zraven.

Če ne pričakuješ od priče, da bo plačala še kaj drugega, potem je to možno izpeljat, če pa ne, pa ni. Smo jo pa zato zelo pazili, da je ne bi ukradli in šopek tudi!:)-:)-:)-

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   POROCNE PRICE
15.5.2005 1:18:41   
ajat
CIAO BABE
Najprej hvala za vase odgovore.
POTEM pa nazaj k mojim pricam. SOri, ampak sem tako strambasto napisala, da je res zvenelo, da je pri pricah problem denar. DALEC OD TEGA. Jaz se ne nameravam porocit zaradi denarja.

Mjoj problem je al brata, ki bo drugo leto star 19 (pa ne me vprasat, zakaj me motijo leta), ker se sama ne vam, vem samo, da je se v puberteti. Vem tudi, da kosmo se enkrat nekoaj davno od tega pogovarjali o poroki mu je bilo jasno, da bi bil moja prica on.
ALI pa najboljso prijateljico, ki je se studenka (tudi to ne vem zakaj sem navedla, kot pomembno informacijo ;)) in ji poroke ne disijo prevec.

KAJ BI NAREDILE VE?

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   POROCNE PRICE
15.5.2005 10:30:15   
Jančika_
Jaz bi v primeru, da prijateljici ne dišijo poroke, vsekakor vzela brata. No, jaz bi v vsakem primeru vzela brata, če se dobro razumeta:).

(odgovor članu ajat)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?