|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROČNO DARILO
15.6.2009 11:41:30   
pocka
Ojla, prosila bi vas za pomoč. Poroči se kolegica, s katero že zelo dolgo nimamo nekih stikov. Vidimo se enkrat na par let. Povabljeni smo na njuno poroko (mi in druga kolegica z družino), na katero pa ne žal ne bomo mogli iti. Glede na to, da smo bile v mladih letih nerazdružljive, pa bi jima s to drugo kolegico vseeno radi kupili darilo in jima ga odnesli kak drugi dan.
Prosila bi vas za kako idejo kaj kupiti, ker glede na to,da nimamo nekih stikov, se nama niti ne sanja kaj bi rabila oz. kaj bi jima pasalo v stanovanje.user posted image

Hvala!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POROČNO DARILO
15.6.2009 11:43:22   
summer410
darilni bon...Merkur, Rutar......

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2009 11:46:08   
muška
Pa ji kupi nekaj iz vaših časov skupnega druženja! Kupi ji recimo zaboj vina, ki ste ga pile ( mi smo npr. si delali babmuse in Slovina, ker je bil najcenejši), naredi ji album, če še imaš kakšno skupno sliko iz čag,..... Ne vem, v tej smeri razmišljal, ne pa v smeri kaj ji bo pasalo v stanovanje user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2009 13:04:47   
5ra_28
Mi smo moji sestrični (ko sta se poročila) kupili eno nočitev v hotelu Habakuk (5*), kot poročno noč z vsemi ugodnostmi hotela.

Končno smo trije:)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2009 23:02:42   
smeja2
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Pa ji kupi nekaj iz vaših časov skupnega druženja! Kupi ji recimo zaboj vina, ki ste ga pile ( mi smo npr. si delali babmuse in Slovina, ker je bil najcenejši), naredi ji album, če še imaš kakšno skupno sliko iz čag,..... Ne vem, v tej smeri razmišljal, ne pa v smeri kaj ji bo pasalo v stanovanje user posted image

ej hvala za dobro idejo  user posted image user posted image user posted image user posted image
tud mi smo namreč pili SLOVIN ..... sam a ga sploh še majo v trgovinah user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2009 16:41:28   
Martinčka
Jaz vem da bi ji nardila en majhen album kot knjigico, ki jih ponuja recimo Foto-DM.. k lahko iz slikic narediš knjigico... zraven bi prepisala še kakšne naše stavke ki jim imam še vedno na koncih zvezkov... to so trajni spomini... zraven pa bi ji podarila kaj uporabnega.. ne vem mogoče darilni bon za swarovski.. ve veste kaj ima rada... !?

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2009 9:10:51   
simonas
Morda tu kaj najdeš

http://www.okraski.com/

Iz pleničk se ti smehlja, nekaj čisto majhnega. Nedolžno ti zre v oči, k mamici v naročje si želi.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2009 14:54:38   
poli*
Darilni bon ali pa kaj takega kot so prej omenile... Slovin in podobno user posted image

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?