|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POPEK
1.3.2005 12:46:27   
CIPRESA
Mene pa zanima ko gledam vaše trebuščke, da je skoraj pri vseh že pogledal ven. Pri meni še ni. Ali je to odvisno kako so mi ga pri rojstvu zavezali, ker sem ga imela vedno notri spravljenega(pa nisem močnejše postave, trebuh je bil vedno raven a popek se ni veidel), pa sem mislila da ga bom videla vsaj v nosečnosti - a je mogoče še prekmalu??
Saj nebi rada preveč zakomplicirala stvar, ampak ko gledam vaše trebuščke, povsod vidim popke. Upam da se mi nebo skrival celo nosečnost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POPEK
1.3.2005 12:48:03   
babylove
Moj se je pokazal samo zadnjih 14 dni, pa še to ne vedno, ampak odvisno kako sem sedela. Stoje pa mi nikoli ni ven kukal.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POPEK
1.3.2005 12:50:38   
Anonimen
Meni se do konca ni obrnil.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   POPEK
1.3.2005 12:53:08   
pi
Bodi srečna, da se ti ni. Ko sem bila prvič noseča se je meni obrnil in sem zaradi tega imela take more. Skoraj vsako noč se mi je sanjalo da se mi je popek odvezal in da sem odfrčala kot balon. :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POPEK
1.3.2005 12:53:20   
pika78
Moj je pa že zdaj (v 26. tednu) začel kukat ven - razen zvečer, ko se uležem na hrbet, mi gre noter.
Pa sem bila prej vedno suhica, z ravnim trebuščkom, zdaj je pa že ogromen.
Nič se ne sekiraj - sej takle popek na ven niti ni prav lep...
LP!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POPEK
1.3.2005 13:03:16   
Skorpija
:)-:)-:)-:)- pi tole je pa čisto nočna mora zame - jaz popka še pogledat ne morem - če mi bo ob nosečnosti pogledal ven, bom čist preč

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POPEK
1.3.2005 13:04:16   
dory
Meni se ni obrnil..je pa po porodu ostal drugacen...ne tko lep:zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POPEK
1.3.2005 13:33:01   
Lunca1
Pri meni se tudi do konca ni obrnil.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POPEK
1.3.2005 14:12:30   
malika
Meni se v prvi nosečnosti sploh ni ven obrnil. upam, da sem zdaj tudi ne bo. Sem pa imela na koncu tako hecno čisto ploščatega.:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POPEK
1.3.2005 14:54:10   
beba76
Meni tudi ni nikdar ven pogledal, čeprav sem bila v prvih dveh :nosecka: zelooo okrogla. Zdaj mam še dober mesec do konca, pa še je kar jamica.
Ti maš pa do konca seveda še vse možnosti, da ven pride...:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POPEK
1.3.2005 15:04:14   
pravljica
sem že počasi jaz mislila postavit to vprašanje, ker vem da se mi je prvič ven obrnil, pa pojma nimam kdaj...zdaj pa kljub velikemu trebuščku še nič...hmm

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POPEK
1.3.2005 18:43:03   
SU
Tudi moj se še ni obrnil, pa sem že v 35. tednu. Po mojem se tudi ne bo, ker je sicer malce bolj "plitev" ampak ne tko zlo... Bomo videli! LP, Saša (34,2/7)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POPEK
1.3.2005 19:03:17   
Anonimen
Jaz imam pa tako ogromno luknjo v popku, pa prej sploh ni bil tak, ampak tak lep zaprt :zmeden:
A to se pol na ven obrne, al kako :zmeden:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?