Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POPADKI - PRAVI ALI NE? 21.3.2006 16:18:02
|
|
|
|
tinaaa
|
Imamo eno vprašanje. Sem malo čez 38 tednov pa sem pred 3 dnevi začela dobivat popadke, vsakih 10 minut kot ura... pa se niso stopnjevali po intenzivnosti, ampak trajajo že 3 dni... Ves čas, pa bolj močni so recimo ponoči, ko ležim (kje je logika?), pa špika me tam doli... Precej bolijo ampak premalo za čisto taprave (drugič noseča, vem, kolk bolijo...) . Sem bla zihr, da to je to, zdej pa ne vem, če lahko tole še kak teden traja ali kaj???? A je mela še katera podobne izkušnje??? lp
|
|
|
|
RE: POPADKI - PRAVI ALI NE? 21.3.2006 16:58:50
|
|
|
|
soncicaT
|
Po moje se nekaj že pripravlja, lahko da se že po malem odpiraš. Jaz sem imela tudi par dni prej popadke, tudi že na 5 minut, pa so se ustavili, naslednji dan pa kar cel dan na 10 min, pa na 8, pa na 15, itd...in ker mi je čep že šel, in ker popadki niso nehali, so me poslali v porodno. Otroček je bil sicer še visoko, so mi pa predrli mehur in v 4h urah sem že držala otroka v rokah. Če ti otrdeva tudi trebuh, pa če se bolečina širi v trebuh iz križa, jaz mislim da je to to in da si pojdi posnet en ctg.. Vso srečo ti želim in lahek porod kot sem ga imela jaz!
|
|
|
|
RE: POPADKI - PRAVI ALI NE? 21.3.2006 18:59:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Joooj, kolk ste ene smešne... Pa dej/te telefon od porodnišnice zavrtet pa vprašat tam kaj in kako. Itak bodo rekli, da se pridi pokazat. Če si pa že 2.ič noseča pa verjetno veš, da je treba v porodnišnico, ko so popadki redni na 10-20 minut vsaj eno uro.
|
|
|
|
RE: POPADKI - PRAVI ALI NE? 21.3.2006 19:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
saj imaš pravico odločat, kje boš rodila. Če bodo v lj. rekli, da si zrela za rodit, greš še vedno lahko v postojno. To je tvoja pravica! Če pa bo porod tako hitro napredoval, da ne bi mogla priti do postojne, boš pa ravno v lj morala roditi. Žal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?