Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 3.11.2005 15:24:33
|
|
|
|
LanaM
|
Jaz sem bila danes v Domžalah pri dr. Strahovi, pa sem zelo zadovoljna. Pokazala mi je glavo, roke, noge, nosek, srček, želodček, prešteli smo tudi prstke na roki, pa tudi rezultat NS imam zelo dober, in sicer 1:9500, rizičlno pa je, če je rezultat 1:300.
|
|
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 3.11.2005 15:40:47
|
|
|
|
sarazan
|
Vsak, ki dela NS (po licenci) ima nekaj pacient, ki ga pohvalijo in nekaj, ki ga grajajo. Jaz sem bila pri dr. Jerman-Kačič na Metelkovi 15, Lj. In sem bila zelo zadovoljna. Ker se otroček ni hotel prav obrniti in je skoz skakal sem in tja, sem mislila, da me bo prenaročila. Pa ni. Vzela si je čas in potem le opravila vse meritve. Temu je sledilo, da je v ordinacijo poklicala mojega moža in nama vse podrobno pokazala in dala tudi eno zelo lepo slikico.
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 3.11.2005 18:16:44
|
|
|
|
jazz
|
Tudi jaz sem bila pri Strahovi pa mi je bila kul! Vse kar me je zanimalo,mi je povedala,dala slikco sama od sebe in vse je bilo ok!
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 3.11.2005 19:40:48
|
|
|
|
Lena
|
Tudi jaz sem bila danes pri dr.Strahovi, in moram priznati da je zelo vredu!! Smo tudi mi pogledali galvico, srček, želodček, prstke, nosek ...skratka vse kar je potrebno, tudi štetje prstkov je bilo prisotno . Na koncu pregleda pa ti da še slikico .Resnično si vzame čas za in ni mi žal, da sem se odločila zanjo.
|
|
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 4.11.2005 10:37:04
|
|
|
|
zoya24
|
Dr. Strahova je moja ginekologinja in sem z njo zelo zadovoljna. Na nuhalni svetlini je bila krasna, si je vzela čas in mi vse pokazala. Tudi vodenje cele nosečnosti pri njej je bilo krasno. Sem pa imela priložnost srečati tudi dr. Pušenjaka in sicer mi je delal zunanji obrat (medenična vstava) in imam tudi same pohvale zanj. Vse mi je razložil in se zelo potrudil (žal se moj sonček ni hotel obrniti in sem nato rodila s CR). Kakorkoli se bo odločilo bo po moje Ok, saj sta oba krasna. lp, Zoya
|
|
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 7.11.2005 13:25:57
|
|
|
|
Linča
|
Tud jaz sem bila na NS pri Strahovi prejšnji teden...ženska me najprej presenetila z videzom, zelo urejena inj prijetnega videza, moj je celo opazil, da je imela nohte enako nalakirane kot je imela nogavice Takoj te spravi v dobro voljo, ker se začne kar pogovarjat. Zelo se trudi, vse razloži o , še spol sva izvedela ... oba sva bila ful zadovoljna...sicer imam tudi zelo super ginekologinjo, tako da nisem nikoli pomislila, da je še lahko kdo prijaznejši...skratka, meni se je zdela strokovna in nasploh super!
|
|
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 15.11.2005 21:08:21
|
|
|
|
planinc1978
|
Pozdravljene, Sem v 7 tednu, G mi je na prvem pregledu predlagala pregled NS, seveda samoplačniško, ker sem stara 27 let. Me zanima, ali mi lahko svetujete, a grem na preizkavo al ne, denar seveda ni ovira. Drugače sem zdrava in s plodom je do sedaj vse ok.
|
|
|
|
RE: PONOVNO NUHALNA SVETLINA 15.11.2005 21:31:27
|
|
|
|
Grascakinja
|
Za večino je NS lepa izkušnja, ko prvič podrobno spoznajo svojo pikico in je lahko tudi očka zraven. Če bi v primeru, da ima plod verjetno okvaro (DS ali kaj podobnega) otroka vseeno obdržala, morda ni toliko smiselno, da greš na to preiskavo, razen toliko, da se prepričaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?