|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PONOVNO 3D UZ pri dr. Lukmanu!
16.9.2006 18:00:34   
SIBI
Pozdravljene vse nosečke!

Imam vprašanje za vse tiste, ki ste bile na 3D ultrazvoku pri dr. Lukmanu na Ptuju. Sem v 28 tednu in grem v torek 19.9. na UZ k njemu. Zanima me ali se pri tem UZ pogleda vse (ali vključuje tudi pregled notranjih organov) in kako nasploh poteka ta 3D UZ in kaj se pri njem vse vidi?

Zahvaljujem se vam za odgovore.

PDP 17.12.2006  user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PONOVNO 3D UZ pri dr. Lukmanu!
17.9.2006 9:00:31   
petraz
Lep pozdrav!

sicer nisem ena tistih, ki so bile na pregledu, me pa zanima, kdaj in zakaj greš na ta pregled? A ti to priporoča ginekolog/inja ali pa se odločiš sama? Jaz sem sedaj v 22. tednu, pa mi še ni nič kaj omenila tale 3D ultrazvok, sicer pa imam v sredo pregled in bom videla kaj bo?

Hvala za informacije.user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 10:56:33   
martinuška
Sibi, jaz sem bila pri dr. Lukmanu na 3D ultrazvoku v 24 tednu. Prav posebej notranjih organov nismo gledali, sva pa videla srček in želodček, pa hrbtenico (okostje) ipd. Po moje ga lahko prosiš, naj ti kaj pokaže, če želiš, dr. Lukman je precej ustrežljiv. Sam pregled namreč traja kakšne tričetrt ure, tako da imaš dovolj časa za vsa vprašanja.

petraz, 3D ultrazvok je bolj za to, da ti vidiš tvojega otročka v 3D obliki. Je malo drugače kot navaden ultrazvok. Vidiš namreč lahko (seveda če je otroček priden in se prav obrne user posted image ) njegov obraz in telo, kar je posebne vrste občutek, ko to vidiš. 3D ultrazvok tako ni nekaj, kar bi bilo nujno potrebno oz. bi potrebovala napotnico, tu gre za samoplačniško varianto, pač če želiš to videt. Dr. Lukman pa ti tudi posname polno slikic in en manjši video na USB ključ, tako da meni je to bilo definitivno vredno it tja in plačat 13.000,00 SIT, kolikor stane pregled.

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 12:39:15   
SIBI
Pozdravljena PetraZ!

Tako kot ti je že odgovorila Martinuška ta UZ ni nekaj nujnega ampak se zanj odločiš, če želiš saj je samoplačniški (13.000 sit). Je pa res, da če želiš iti na ta UZ, kar pokliči, ker so meni rekli, da sem že malo pozna (28 teden). Če želiš pa se ti javim v torek in ti povem kako je vse skupaj potekalo in sicer iz prve roke.

PDP 17.12.2006 user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 13:38:01   
Monika79
halo punce user posted image

Tudi jaz sem bila v torek na 3D UZ pri dr. Lukmanu, pa sva bila zelo zadovoljna z UZ, tako se lepo dete vidi, da sem samo gledala nepremično v tisti ekran, ker je bila res enkratna izkušnja user posted image user posted image  v glavnem nama je bilo vredno dati 13.000 SIT

Ker se pa je najino dete prav tisti dan obrnilo dol z glavico, ni mogel narediti slikce obraza, ker je imel-a obraz obrnjen v moj križ in še zakopan v posteljco, g. Lukman pa se je močno namatral, pa ni šlo, tako, da nama je punudil še en 3D UZ (ki ga sedaj ni treba doplačati) greva pa še jutri se enkrat pokazat user posted image user posted image  tako, da obrazek vidimo, meni je rekel, da najraje dela UZ do 25 t ker se takrat vse bolj vidi in je še plod tudi manjši. Aha dobila sva še krajši filmček, kjer je prikazano bitje srčka, pa našo dete je takrat kolcalo, res lepo user posted image user posted image

javi kako je bilo v torek, jaz pa javim jutri user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 19:52:19   
Nogavica
Tudi jaz sem bila pred kratkim pri njem in sem bila zelo zadovoljna. Sicer sem bila že v 29.t, tako da je "slikal" po kosih, ker je user posted image  že prevelika. Je tudi nama rekel, da najraje dela v 24. ali 25. tednu. Tudi pri najini pikici se je kar malo namučil, da smo videli obrazek, ker ga je ves čas vztrajno skrivala z rokicami user posted image . Drugače pa je zmeril še glavico, želodček, okončine, potrdil spol, posnel bitje srčka in res si je vzel čas - kakih 45 minut.

P.S.: v mojem albumu je nekaj posnetkov 3D UZ

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.9.2006 19:16:25   
SIBI
Halo punce,

končno doma, da vam lahko povem kako je bilo. Z eno besedo nepozabno!
UZ je trajal 40 min in dr. Lukman se je res potrudil in se namantral, ker se je najin škratek non stop skrival za rokicami. Slikice so pa vseeno izpadle fenomenalno. Na njih se vidijo tudi obrvi in trepalnice. Res vredno 13.000 sit. Izmeri se tudi obseg glavice in trebuščka ter teža in velikost otroka. Vsem, ki se boste odpravile k njemu pa še informacija (njegova ambulanta se nahaja v neposredni bližini trgovine spar-medicinski center). V glavnem ostala sem brez besed, ko sem videla svoje dete user posted image .

PDP 17.12.2006 user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.9.2006 19:26:12   
JA_n_JA
Sibi, me veseli, da je bilo nepozabno user posted image

Bi prosila, če mi lahko katira da telefonsko št., kjer se lahko naročim pri dr. Lukmanu in naslov kjer se nahaja.
Hvala!

lp, Janja

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.9.2006 20:00:56   
neisha
Punce ali mogoče katera ve za kakšen drug samoplačniški 3D ultrazvok, kot pri dr. Lukmanu? Moram bolj mirovat in bi bila pot do Ptuja zame predolga. Mogoče kje v LJ?

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.9.2006 20:10:13   
SIBI
Zdravo Janja!

Pri dr. Lukmanu se lahko naročiš na tel. št.: 02/780-09-30 in sicer med delovnim časom, ki je:

ponedeljek in četrtek 12.00 - 19.00
torek in sreda 7.00 - 14.00
petek 7.00 - 12.00

Njegova ambulanta se nahaja na Ptuju vendar točnega naslova ne vem. Ko boš poklicala vprašaj!

(odgovor članu JA_n_JA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.9.2006 21:59:40   
Monika79
http://www.ginekologija-lukman.si/ambulanta.html

tukaj sem vam punce prilepila link od ginekološke ambulante dr. Lukmana, tako, da boste vedele kam iti, pa upam, da je link ok in da ga boste lahko odprle user posted image  če ne pa ga prepišite ali skopirajte, pa tudi gre user posted image

No tudi midva z user posted image  sva bila včeraj ponovno na 3D UZ, tako, da smo se spet videli, no tokrat pa je le dr. Lukmanu uspelo narediti slikco najinega sončka, tako, da sem čisto paf, ker vem kako najin zakladek zgleda, ati je že rekel, da je dete njemu podobno user posted image  in nič mamici, tako, da je že sedaj atov cartek user posted image user posted image  v glavnem tako kot je napisala SIBI splača se dati 13.000 SIT, ker je na 3D verziji čudovito za videti otročka user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image  

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?