|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOC!!!!
28.7.2006 15:02:41   
Anonimen
pocasi mi zmankuje mleka oz. moj sinek odbija dojenje imava pa zelo velik prolem-NOCE PITI PO FLASKI!!!vso tekocino ki jo spravim v njegova usta gre preko zlicke in se to tezko,ker se zacne igrati in vse spljuva ven.mlecni obrok sicer dobi(jogurt,skutico,mlecno kasico)mleko kot samo pa noce!
ali je to narobe?ze tako spije(ce imava dober dan kakih 125ml tekocine-star pa je 7mes).
posim pomagaajte mi z kakim nasvetom,ker sem ze cisto obupana in zelo me je strah,da nebi imel kaksnega pomankanja vitaminov,mineralov...
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOC!!!!
28.7.2006 15:43:07   
ona
 Pa če bi provala menjat cucelj na flaši?pri meni je pomagalo in je začela pit po flašiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2006 15:44:21   
KIRA
pri 7 mesecih ga navadi pit iz kozarčka, pa mu dajaj prilagojeno mleko zjutraj in zvečer. to bo dovolj. ne bi smelo bit težav. se bo navadu, tud na okus.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.7.2006 12:18:19   
tina104
Čez dan bi naj pojedel nekje 500 lm mleka oz. mčlečnih izdelkov. Če ne je mleka, pač naj ostaleami izdelke. Glede tekočine pa  - mogoče vodo poskusi dat res iz kozarčka, po slamici ali iz plastenke z nastavkom ali iz magičnega lončka.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.7.2006 12:41:49   
Anonimen
kateri cucelj pa si kupila?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.7.2006 12:42:14   
Anonimen
hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2006 15:28:32   
Anonimen
Zakaj pa odbija dojenje?

Mleka naj bi pri tej starosti popil pol litra, kot so že napisale predhodnice.

Da bo dobil dovolj tekočine, mu poskusi skuhati zelenjavno juho ali kompot. Lažje ju daješ po žlički, ker sta bolj gosta od same vode ali čaja.

Poskusi tudi s sadjem, ki vsebuje vodo, npr. zmiksano pomarančo, grejp, breskve, slive.Tudi tekočina v sadju "šteje" kot tekočina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?