Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POMOČ - reakcija na cepljenje! 1.12.2005 12:38:50
|
|
|
|
riki
|
Pozdravljene. Moj sonček je včeraj dobil 2. pikico, zvečer od 20.00 pa 38.9 vročine. Sem mu dala svečko, ki je vročino sicer zbila tja do 03.00 zjutraj, ko je spet zakuhal na 38. No, zjutraj je imel še vedno enako vročine, nakar sem klicala pediatrinjo in je rekla, naj mu kar dam svečko. Zdaj pa me zanima, koliko časa je pri vaših sončkih trajala vročina, tako da vem, kdaj naj zaženem paniko, če vročina ne bo padla. Hvala že vnaprej Riki in Tristan
|
|
RE: POMOČ - reakcija na cepljenje! 1.12.2005 12:40:10
|
|
|
|
ursk@
|
Nikoli nismo imeli reakcije. Ti bodo druge povedale. Naj bo čimprej mimo!
|
|
|
|
RE: POMOČ - reakcija na cepljenje! 1.12.2005 13:19:26
|
|
|
|
Hanna M.
|
pozdravljena, pri nas smo imeli na vsako (razen prvo) cepljenje reakcijo. Visoko vročino od 39 do 40 stop., trajala pa je cca. 24 ur, (en dan in ena noč). Po omenjenem času je vročina padla, smo bili pa še kakšen dan zelo cmeravi in slabe volje (hčerka ima leto in pol). v želji, da boste čimprej zdravi, l.p. Hanna!
|
|
|
|
RE: POMOČ - reakcija na cepljenje! 1.12.2005 13:31:24
|
|
|
|
Suzi*
|
Mi smo imeli na vsa 3 ceplenja reakcijo: vročino okoli 38. Trajala je 2 dni, sem mu pa dala ponavadi samo zvečer Daleron, naslednji dan pa ne več, ker vročina ni narasla do 38.
|
|
|
|
RE: POMOČ - reakcija na cepljenje! 1.12.2005 16:44:25
|
|
|
|
sezam
|
Mi smo imeli reakcijo le na 2. cepljenje. Trajala je le en večer - toliko, da je prijela svečka.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?