|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ
23.12.2005 10:04:15   
kiky
POZDRAVČEK,...ŽE DOLGO ME NI BILO NA FORUMU ,KER SEM SE MALO ODDALILA,DA MAL POZABIM NA SKRBI,...Z DRAGIM DELAVA NA MALI PIKICI ŽE SLABI DVE LETI,.TKO DA SVA SEDAJ ZAČELA HODIT NA RAZNO RAZNE PREGLEDE GLEDE NEPLODNOSTI,...TA TEDEN PA SE POJAVLJAJO NEKI ČUDNI ZNAKI,..Muser posted image BI MORALA DOBITI ŽE VČERAJ SAJ IMAM TOČNO KOT URA NA 28 DNI, PA SEM ŽE 18 TEGA MALO KRVAVELA IN TO SAMO MALO TKO DA JE BILO VIDNO NA TOALETNEM PAPIRJU KO SEM LULALA,..ALI MOGOČE KATERA VE ,...ČE BI TO BILA LAHKO VGNEZDITVENA KRVAVITEV,..PRSA IMAM BOLEČA PA ŽE TRI TEDNE,....HVALA ZA VAŠ ODGOVOR

KIKYuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ
23.12.2005 10:14:18   
tasha23
Ciao kiky, a si morda že delala test? Saj ga lahko delaš takoj ko zamuja en dan. Sicer pa je možno tudi, da si imela vgnezditveno krvavitev. Bi bila prav vesela zate, da si user posted image . Naredi test, pa javi.

Jaz jouser posted image imam tudi točno, tako, da tudi, če so bili znaki in je bilo upanje je tetka kar točno porušila sanje.

Držim pesti zate, da si srečka user posted image  in da boš imela še dodatno lepe praznike.

PA PA
Nataša

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2005 10:16:51   
minaja
saj veš, da je možno skoraj vse na tem svetu, to da si nosečka pa celo še malo bolj user posted image . Hitro v lekarno po test, ki bo najbrž že pokazal pravo stvar. Meni je pokazal takoj prvi dan izostanka...držim pesti, javi se...

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2005 10:20:38   
kiky
O HVALA PUNCE,....MOJ MI ŽE TEŽI NAJ GREM PO TEST,...DELAM POPOLDAN TKO DA BOM ŠLA PRED TEM V LEKARNO IN Ga KUPILA, NAREDILA GA BOM JUTRI IN ČE BO POKAZAL NOSEČNOST GA  DAM DRAGEMU POD JELKO,...HIHIHIHIH,..UPAM DA BO,..DRŽITE PESTI SE VAM KAJ JAVIM,....DA POVEM KAJ IN KAKO,..user posted image user posted image

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2005 10:36:05   
Monika79
Hallo

Poskušaj dobiti Baby check mini, kateri zelo hitro zazna user posted image  hormon, zato user posted image  po njega in držim ti user posted image , da bo test pokazal user posted image  

user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu kiky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2005 11:09:41   
NATAŠI
OJ!

Tudi jaz držim pesti in ti želim da bosta imela super božični večer !! user posted image
Enako želim vsem čakajočim user posted image

user posted image user posted image user posted image

Nataši

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!