Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
POMOČ-kje dobiti ideje za barvne stene? 30.10.2007 9:06:59
orhideja75
Kje bi lahko dobila ideje za barvne stene? Namreč sedaj imamo vse v belem in bi želeli malce spremeniti-popestriti stanovanje? Kje bi lahko našla kakšne kombinacije pašejo k določenemu pohištvu? Kakšne spletne strani in podobno....
RE: POMOČ-kje dobiti ideje za barvne stene? 30.10.2007 9:17:42
gala
Jaz sem s fotoaparatom pofotkala stene, potem pa v photoshopu spreminjala barve. Je super, ker vidiš, kako barve spremenijo prostor. Tako sem se odločila za kombinacije barv. Izgleda super... Veliko sreče in veselja pri pleskanju
RE: POMOČ-kje dobiti ideje za barvne stene? 30.10.2007 14:37:54
Strawberrie Cherrie
Jaz si tole kar v glavi izdelam. je pa res, da sem pa nujno za barve in potem nekako razmišljam, kaj bi mi bilo všeč, ko bi recimo stopila v kuhinjo ....