Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 12:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutri zvečer imamo prednovoletno zabavo v ožji sestavi s sodelavci in nam je bila posredovana naloga, da moramo s sabo prinesti hudomušno darilce nekje v vrednosti 500 sitkov...pa nima idej, kaj in kako, da bi resnično VŽGALO.... Glede na to, da naša služba postaja vsako leto bolj stresna in da nekateri radi pozabljajo stvari, ki jim nekako niso po godu, sem mislila, da bi kar nabavila škatlico PERSENA, BILOBILA pa še kaj za boljši SLUH...no to bi vse skupaj lepo zavila, napisala kakšen komentar.... Skupina pa je zelo heterogena po starosti... Hvala za morebitne nasvetke, Misa
|
|
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 12:36:50
|
|
|
|
kimi
|
Tangice za moške:)-:)-:)-:)- jaz bi umrla od smeha pa da jih mora čez hlače probat to bi se:)-. Drugače pa je tvoja ideja full dobra:)-:bravo: vsaj jaz tako mislim....za toliko denarja res težko kaj odklopljenega najdeš.
|
|
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 12:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja tole s tangicami bi blo kar fejst, sam a si predstavljaš, da to dobi moj šef - univerzitetni profesor - bi mogla po mojem dodat še darilni bon za brezplačen prevoz na URGENCO :)-:)-:)-
|
|
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 12:46:06
|
|
|
|
Lunca1
|
Lahko kupiš tudi kapo za božička. LP Lunca
|
|
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 13:07:45
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je tale ideja s Persenom super!
|
|
|
|
POMOČ-hudomušno darilce za sodelavce 20.12.2004 19:39:39
|
|
|
|
kimi
|
Ja miša:)- ta je pa dobra:)- kar na persenu ostani full dobra ideja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2004 20:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?