|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ PROSIM
25.1.2008 17:47:42   
tara 14
user posted image Pozdravljene vse na forumu. Sem nova na forumu, čeprav vas še dolgo berem in moram priznat da ste vse super.user posted image
Torej imam vprašanje in upam da mi boste pomagale. Z možem se že 7 mesecev trudiva za user posted image , vendar žal brez uspeha. user posted image  imam redno na 28 dni. včeraj pa sem začutila močno špikanje in bolečino v jajčnikih in maternici, kot da mi hoče nekdo vse ven vtrgatuser posted image bila sem tudi zelo napihnjena in križ me je bolel. ovulacijo sem imela v soboto oz. petek tako da nevem kaj naj bi to bilo.user posted image prosim če mi pomagate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: POMOČ PROSIM
25.1.2008 17:59:13   
*jasminika*
kupi si test,pa boš videla .....mogoče vam je ratalo.user posted image ,,,,če pa ni,potem ti želim vso srečo pri nadaljnih poskusihuser posted image

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 18:03:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *jasminika*

kupi si test,pa boš videla .....mogoče vam je ratalo.user posted image ,,,,če pa ni,potem ti želim vso srečo pri nadaljnih poskusihuser posted image

zdaj še test ne bi nič pokazal.kdaj naj ne bi dobilauser posted image ?

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 18:09:32   
tara 14
naslednjouser posted image  naj bi dobila šele naslednji petek. tako da sem zelo zmedena in nevem kaj naj si mislim.sem pomislila, da je morda vgnezditev bilauser posted image

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 18:13:53   
spps
za vgnezditveno nimam pojma,kako poteka,za testom pa še počakaj.
držim pesti,da vama čimprej rata naročit user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 18:14:52   
murkica
Za vgnezditveno bi bilo prekmalu... Žal pa ti ne znam povedati kaj bi to bilo... Morda se bo našla katera, ki i bo znala povedati.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 18:16:37   
spps
pozdravljena murkica,kako si kaj?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 18:19:30   
murkica
Dobro pa ti? Sicer moram delat, sem pa tako utrujena da mal srfam zraven po RR, ker se mi nič pravzaprav ne da. Sem šla danes kar malo popoldan spat, zdej se pa kar ne morem zbrihtat... No pa se bom mogla, ker imam še ful za delat, tko da si bom šla skuhat eno kavci, da pridem k sebi...user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 18:24:47   
spps
user posted image user posted image user posted image  imava podoben dan danesuser posted image user posted image user posted image ,sem tud šla mal spat po službi,pa sem še cela omotičnauser posted image ,kiavo sem pa pravkar spila,sam še zagrabla niuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 21:56:03   
sirenetta

pozdravljena,

upam, da bo test pokazal, da boš kmalu nosečkica tudi ti.

V kolikor pa tokrat še ne, pa moj nasvet (ki sem ga dobila od koledice, ki ji je prav tako kot meni uspelo iz prve, kasneje sem pa na materinski izvedela, da to priporočajo strokovnjaki parom, ki imajo težave z zanositvijo).
Torej tako: po spolnem odnosu se nikar ne ustani prehitro, priporočljivo je če ostaneš v ležečem položaju še vsej 20 min do pol ure. Še boljše je, če leže dvigneš noge v luft, na primer tako, da jih nasloniš na zid. Jaz sem še bolj pretiravala in sem enkrat celo naredila "svečo" (tako kot smo jo delale ko smo bile male pri telovadbi).

Vsekakor pazi na plodne dneve, ni nujno da držijo po koledarju, nekatere imamo ovulacijo prej, druge pa lahko celo zelo pozno. Lahko jo določiš z merjenjem telesne temperature. Špikanje je lahko tudi znak za ovulacijo.

Vgnezditev sem imela enkrat takrat ko naj bi dobila naslednjouser posted image , zgledalo pa je kot majhna svetlordeča pikica na spodnjem perilu (sem že mislila, da je začetekuser posted image ).

Upam, da ti bo moj nasvet pomagal. Pri meni je delovalo.

(odgovor članu *jasminika*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 22:00:38   
sirenetta

Joj, sem nova na forumu, pa se ne znajdem najboljše user posted image

Moj odgovor se nanaša na sporočilo od Tare 14.

No, upam, da se je razumelo user posted image

A mi lahko katera pomaga z napotkom, kako začnem novo temo ali debato?

Hvala vnaprej...

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 22:07:35   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

Joj, sem nova na forumu, pa se ne znajdem najboljše user posted image

Moj odgovor se nanaša na sporočilo od Tare 14.

No, upam, da se je razumelo user posted image

A mi lahko katera pomaga z napotkom, kako začnem novo temo ali debato?

Hvala vnaprej...

Naprimer tukaj spodaj klikni Lepota in moda in ko se ti odpre klikneš Odpri novo temo nekaj takega. Takšno rdečo-belo je napisano!
Upam da sem kaj pomagala!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 22:22:27   
alynaty
zanimivo,
kot bi bila v moji koži. Tudi jaz sem imela ovulacijo (ob klomifenu) nekje pet, sob, ned, od torka dalje, pa me bolijo jajčniki, kot pri ovulaciji al pa še huje. Občutek imam kot da bom dobila user posted image  in ne vem kaj bi to pomenilo. Po izcedku pa to ni bila več ovulacija.

čakam pa tako kot ti na 2.2. ali pa še kak dan kasneje.

držim pesti za naju. midva se trudiva že ca. leto pa par mesecev, intenzivno pa zadnja pol leta. žal brez uspeha.
Začela sem piti čaje (plahtico, macino travo, meliso), pa da vidim, če se kaj obnese. V vsakem primeru pa so te rastline dobre za našo user posted image .
Predvsem pa sem spremenila tempo življenja (poskušam bit čim manj pod stresom).

Srečno,
alynaty

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 22:41:21   
tara 14
alynaty  tudi jaz upam da ti bo uspelo.jaz sem pa pila čaj krvomočnico.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 23:07:59   
sirenetta

Ok, hvala za napotek, mi je uspelo user posted image

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2008 19:23:58   
Anonimen
zanimivo,
kot bi bila v moji koži. Tudi jaz sem imela ovulacijo (ob klomifenu) nekje pet, sob, ned, od torka dalje, pa me bolijo jajčniki, kot pri ovulaciji al pa še huje. Občutek imam kot da bom dobila in ne vem kaj bi to pomenilo. Po izcedku pa to ni bila več ovulacija.

čakam pa tako kot ti na 2.2. ali pa še kak dan kasneje.

Ravno to iščem danes, tudi jaz ne čakam naslednji petek, zdi pa se, kot da jo bom dobila danes, tišči, maternični vrat je zelo trd, pa malo me daja glavobol in čuden okus v ustih. Je pa tako, da tudi jaz čakam že 8 mesecev in se ne upam upati.

(odgovor članu alynaty)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2008 19:37:59   
Anonimen
Aha in vem, da ovulacija je bila, ker se mi je temperatura merjena pod jezikom dvignila iz 36,4 na 36,8

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.1.2008 22:26:47   
janaja
upam da to naše špikanje pa občutek začetka m prinese nekaj dobrega...

tudi mene že ene dva dni špika ovulacijo naj bi imela okrog 17-20.2 pa zdej čakamo na 3.2 kaj  bo pokazalo...

pa se pofočkamo upam da že user posted image  konec tedna kajne??

aja pri prvi nosečnosti sem dobila tudi jaz v prozornem izcedku eno nitko krvi pa sem že  mislila da jeuser posted image  pa sem čez kak dan naredila user posted image  pa je rez pokazal user posted image  tako da še enkrat veliko veliko veliko sreče do .... saj veste do kdaj...

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.1.2008 22:40:34   
Anonimen
Tara, mene je to rundo na dan O tudi tako bolelo kot ti opisuješ - bolečina za umret, kot bi imela popadke - bolel me ej levi jajčnik in spodnji del trebuha, bila sem napihnjuja in v križu me je trgalo. Sedaj pa me špika v desnem jajčniku, ampak po O me večkrat špika v jajčnikih, pa M pride... No, bomo videli kaj bo tokrat.

Drugače pa je bil tisti znak v prvo, da sem noseča to, da so me bolele zelo bolele zize ob straneh.

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2008 7:59:39   
waiting
IZVIRNO SPOROČILO: tara 14

user posted image Pozdravljene vse na forumu. Sem nova na forumu, čeprav vas še dolgo berem in moram priznat da ste vse super.user posted image
Torej imam vprašanje in upam da mi boste pomagale. Z možem se že 7 mesecev trudiva za user posted image , vendar žal brez uspeha. user posted image  imam redno na 28 dni. včeraj pa sem začutila močno špikanje in bolečino v jajčnikih in maternici, kot da mi hoče nekdo vse ven vtrgatuser posted image bila sem tudi zelo napihnjena in križ me je bolel. ovulacijo sem imela v soboto oz. petek tako da nevem kaj naj bi to bilo.user posted image prosim če mi pomagate

Tudi jaz sem imela ta mesec podobne probleme oz. jih imam se vedno.
V casu ko naj bi imela ovulacijo me je tako zacelo boleti v predelu pasu, najprej odzadaj potem se je selilo se na sprednji del
vsa sem bila nekaj napihnjena.
No sedaj je ze cas da me obisce user posted image pa je na sreco se ni, bolecine v krizu pa so ze vec kot 14 dni iste.
Zanimivo je to, da vceraj ko me je moz masiral nisem nic cutila bolecine, ker je zgleda bolj notri.
Ne vem kaj naj si mislim saj naceloma nimam nobenega znaka za nosecnost in tudi kaj prevec nisem optimisticna, da nama bi koncno ratalo.

(odgovor članu tara 14)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?