Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!! 4.10.2006 6:37:37
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz pa ne vem če je to to. Verjamem da je dojenček bolan in ... Raje mu nakažem kakšen tolar na njihov račun, saj je bilo veliko govora v medijih, da noben ne more slediti tem mailom. Ne vem no, razen če se je v zadnjem času to spremenilo. Naj me popravi tisti ki ve da se je.
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!! 4.10.2006 8:09:11
|
|
|
|
tinaaja
|
Pilotgirl - ne vem, jaz bi rekla, da zavarovalnica krije take stroske In tudi to, da sledijo, kok mailov je bilo poslanih, se mi zdi bullshit - al pa ne razumem, kako mislijo zbirat denar.. Samo s posiljanjem mailov??? Kako pa bodo trackali maile.. Mah, moje znanje ITja, ki ni tok slabo, ne zna odgovorit na to.
|
|
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!! 4.10.2006 8:37:11
|
|
|
|
mika
|
Mislim, da je bilo že na Preverjeno, da s tem ko pošiljaš maile ne zbiraš nikakršnega denarja. Bil je en podoben primer, ko so spodaj podpisali zdravnika, ki o tem sploh ni nič vedel, pa tudi operater, preko katerega so pošiljali maile ni vedel nič o tem. Dobivali so pa razna pisma in klice od pohval do groženj . saj ni problem poslat tega maila naprej, ker od tega ne bo nobene škode (razen kakšnega virusa) in nobene koristi. resnični maili bi naj bili, ko je spodaj napisano na koga se lahko obrneš, tel.št, št. računa....
|
|
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!!- NI RES 4.10.2006 10:29:07
|
|
|
|
puncica
|
sem tipa kontaktirala in kaj mi je napisal, da ma že poln kufer vsakemu razlagat da on nima nič s tem. Ko bom na drugem računalniku prpopam njegov mail gor. Tako da punce in fantje, TO NI NIČ RES!!!! in ubogi revež bo dobil še živčni zlom, no vsaj men je tako deloval . Evo tole mi ne napisal v odgovor. Nisem kriva ampak pisal je z velikimi črkami, men se pa to ne da pretipkavat, tako da sem sam prpopala gor. POZDRAVLJENA PREKO MOJE FIRME SE NE ZBIRA DENAR,Z TEMI MAILOM KAJ KROŽI OKROG NIMAM POPOLNOMA NIČ,VSAKI DAN ENAKO MORAM ODGOVARJATI NA MAILE KOT JE VAŠ,NEGDO JE POSREDOVANO SPOROČILO POSLAL NAPREJ IN PRIPOPAL LOGO OD MOJEG PODJETJA NAPREJ,SEDAJ TO KROŽI OKROG.VERJAMETE ALI NE ,MALO SEM RAZOČARAN KAJ LJUDI VSE POČNEJO... KAJ NE NAJBOLJ POMEMBNO AT ZADEVA NE PIJE VODE,NE OBSTAJA. JAZ SEM DOBIL MAIL,PROSLEDIL SEM GA NAPREJ,V DOBRI NAMERI,NAPAKA KER SE NISEM DOSLEDNO POZANIMAL O ZADEVI,IN SEDAJ ZARADI TEGA IMAM TEŽAVE, KER MORAM LJUDEM RAZLAGATI DA Z TEM NIMAM NIČ JAZ NITI MOJE PODJETJE IN DA SEM ZGROŽEN KAJ IS ENI DOMIŠLJAJO. UPAM DA VAS NISEM PREVEČ MORIL,AMPAK TO JE MOJ VSAKODNEVNI OPRAVEK ZADNJI MESEC DNI. ZARADI TEGA KER NIMAM PREVEČ ČASA ZARADI DELA ,DA BI BOLJ PODROBNO PREBRAL PRISPELO POŠTO,PA IS GA MORAM SEDAJ VZETI DA BI RAZLOŽIL KAKO JE TREBA VSAKO ZADEVO TEMELJITO PREBRATI PREJ KOT JE PROSLEDIŠ V NAPREJ. HVALA ZA RAZUMEVANJE IN SE OPRAVIČUJEM V SVOM IMENU IN IMENU TISTEGA KATERI JE UPORABIL MOJ LOGO PA NEPRAVIČNO. LEP DAN V NAPREJ ALEN LILIĆ
< Sporočilo je popravil puncica -- 4.10.2006 10:34:57 >
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!!- NI RES 4.10.2006 10:48:48
|
|
|
|
Samoyedka
|
Ma vsi ti maili so larifari, samo tolk da človeka v slabo voljo spravijo, ko prebereš, da je en otroček bolan itd. En folk očitno nima vesti, da si take stvari zmišljuje in povzroča zmedo okoli.
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!!- NI RES 4.10.2006 11:58:21
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja punce žal mi je,tudi jast sem tega človeka učeri kontaktirala in danes mi je odgovoru v mailu: Dobro jutro,žal Vas moram presenetiti,zadeva katero ste prejeli Po mailu NE pije vode,natančno NE obstaja,negdo se je grubo poigral z resnimi stvarmi,žal sem nasedel in prosledil mail naprej.Eden je še moj logo pripopal na mail in Ga prosledil v naprej kot DA bi bil jaz tisti kateri zbira denar.Ne morem Vam povedat kako sem razočaran ker je to skrajnje neresno,tisti kateri so začeli pisati pismo na tak način se niti NE zavedajo kako je Napačno zavajati ljude z resnimi stvarmi.Vsi smo ranjljivi na otroke,tako DA sem tudi jaz brez razmišljanja prosledil mail naprej v upanju DA delam dobro delo,na ker so me določeni poklicali in MI razložili DA zadeva in resnična in DA in lepo DA jaz zavajam okrog,na moje vprašanje zakaj bi jaz to delal so MI razložili DA sem jaz in moje podjetje napisani Ali podpisani kot zbiralec denarja.Ker delam v zdravstvu in se Držim striktno določenih načel me je prizadelo.To Vam pišem tako DA veste tudi vi DA jaz z tem nimam inč ampak sem nasedel prevari in z tem nehote mogoče zavajal ostale,samo napaka je v tem DA je moj logo na istem mailu ostal in vsak Dan pridem v službo uro pa pol prej ker moram odgovarjat na prispele maile,eni so prijazni eni pa zelo nasramni.Stoga Vas lepo prosim kot MI je rečeno zadeva je lažna in neresnična,skratka NE obstaja.Uljudno Vam se opravičujem v imenu tistega NE vem pa gdo je to kateri Vam je prosledil mail z mojim logom z katerim ste verjela DA jaz stojim za tem,če bi bila zadeva resnična bi se bilo vredno potrudit v tem primeru pa NE.Upam DA nisem bil predolg in verjamem DA me razumete.Hvala in lep pozdravAlen Lilič _______________________________________________________________________ Punce ne mi zamerit sam sem hotla samo dobro.Na žalost ob taki novici (lažni) nisem niti slučajno pomislila da gre za laž.Se opravičujem, Maja
|
|
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!!- NI RES 4.10.2006 13:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, koliko napak
|
|
|
|
RE: POMAGAJMU DOJENČKU Z RAKOM!!! 4.10.2006 13:48:40
|
|
|
|
teri
|
Take stvari se mi gnjusijo.Nimam drugih besed!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?