Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 90. dan (V) - KONEC 29.6.2006 7:27:46
|
|
|
|
Mariposa
|
Jeeeeeeeeeeeeeej, bravo me Jaz se vodnemu dnevu mirno odpovem,...pa itak je treba dieto končati v slogu, ki si se ga držal 90 dni,..z grehom Se beremo jutri
|
|
RE: POGUMNE ... 90. dan (V) - KONEC 29.6.2006 7:45:29
|
|
|
|
srki
|
No, čeprav nisem med tistimi, ki so imele to dieto, pa vam vseeno čestitam za uspeh, vztrajnost in odpovedovanje grehom.
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 90. dan (V) - KONEC 29.6.2006 12:28:28
|
|
|
|
Ursy12
|
ČESTITAM! STE PA BLE RES POGUMNE! UPAM DA BO TUDI MENI RATALO! Lp Urška
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 90. dan (V) - KONEC 29.6.2006 13:38:34
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Bravo, punce!! Tko se dela!!
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 90. dan (V) - KONEC 29.6.2006 14:03:42
|
|
|
|
dix
|
...jaz se pa samo smejim A danes naj bi bili vitamini? Sadja nisem že jedla vsaj dva tedna. alkohol pa je že redno na programu vsak dan. Kaj naj povem jaz o sebi? no ja, en mesec sem bila resna, drugi msece sem sama sebe prepričevala da hujšam čeprav sem vsak dan grešila, zadnji mesec pa sem še samo grešila, OH dan sem imela vsak dan. Torej sem jaz imela 30 dnevno dieto, ne 90 , in ravno zaradi tega sem zadovoljna z izgubo. Jaz raje hitro dosti kot pa počasi in dolgo. Jutri vam javim kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?