Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 54. dan (B) 24.5.2006 9:32:59
|
|
|
|
Mariposa
|
Ojla punce Jaz sem vas za par dni zapustila, ker so mi pulili modrostne zobe in zaradi šivov in bolečin drugega kot razne grese, čokolešnike in juhce itak ne morem jesti. Se vam pa v najkrajšem možnem času pridružim nazaj,...do takrat pa POGUMNO
|
|
RE: POGUMNE ... 54. dan (B) 24.5.2006 9:43:17
|
|
|
|
aisha3
|
MARIPOSA...bogica ..upam, da boš kmalu boljše..... Ene par vprašanj imam za vas, glede na to, da ste veliko pred mano.... Vidim, da ne prakticirate enake večerje kot kosilo....tudi meni ne uspe, ker imam kosilo šele ob 16.00 ali kasneje, in mi potem ne paše več jesti, pa tudi doma me ni.... Glede na to, da je v knjigi strogo napisano,da je večerja polovica kosila, me zanima, če gredo kile vseen doli? Ker če jaz jem po 18.00 uri sem potem zjutraj grozno lačna, napihnjena in nasploh se slabo počutim..... Zanima me še glede pohanega sira..ga katera prakticira? Ker jaz si dam samo kos sira malo pogreti v mikrovalovno pečico in to je to....
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 54. dan (B) 24.5.2006 10:22:29
|
|
|
|
dix
|
Mariposa...MENJAJ SI AVATAR ker se mi sline cedijo in pol me takoj prime da bi grešila Jaz bom danes jedla pečenega piščanca vseh oblik (nabodala, čevapčiči, klobasice), seveda kaj mi mali pusti. Večerjo ponavadi jem isto, ker sem prelena da bi si kaj drugega naredila, raje za kosilo aredim več in imam eno kuhanje manj. lep dan želim
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?