Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
POGUMNE ... 52. dan (OH) 22.5.2006 7:22:25
|
|
|
|
modrooka
|
Punce, dobro jutro! Nov teden je tu, z njim pa tudi novi izzivi. Vidim, da nisem edina, ki so se ji kg ustavili. Ne morem se pohvalit z ničemer novim, damo s starim rezultatov - 6. Upam, da se bo kmalu obrnilo na bolje. Danes bom za kosilo pojedla kakšne makarončke, za večerjo verjetno kakšno sadje, saj sem že včeraj jedla sladko, ker je imel moj tast rojstni dan ... No comment o tem prekrškui! Želim vam lep dan in pogumno naprej, modrooka .
|
|
RE: POGUMNE ... 52. dan (OH) 22.5.2006 7:51:37
|
|
|
|
AKŠ
|
jutro....danes pa testenince..... po moje mi kg stojijo še zato, ker ta teden pa res nisem bla nič aktivna. Mala je bila bolana in smo ble skor cel teden doma v hiši - nismo hodile nič na sprehode.... no ja - ostali smo na -4,5 žalostna sej bo....priznam pa, da malo obupujem....sploh k pol vidm še vaš seznam....vse tko pridne....jaz pa....a je ga
|
|
RE: POGUMNE ... 52. dan (OH) 22.5.2006 10:43:22
|
|
|
|
dix
|
Jaz sem pa na 11 minusa mi ni jasno kako, ker grešim vsak dan No ja, se ne pritožujem
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 52. dan (OH) 22.5.2006 17:29:44
|
|
|
|
pokica_
|
Živjo punce! Berem vas vsak dan, da nebote misle, da me več ni med vami....sam se mi ne ljubi vsak dan pisat . Kilograme pa itak javim: na današnji dan - 6,8 kg Jutri pa vitaminčki, ane . LP
|
|
RE: POGUMNE ... 52. dan (OH) 22.5.2006 18:49:30
|
|
|
|
Mariposa
|
Ojla punce Meni je tehtnica pokazala -7 kg, tako da sem kar zadovoljana,...dix tebi pa samo kapo dol Pa še moje poročila današnjega prehranjevanja Z:banana K:2 nalgesina V: ketonal Dopoldne so mi pulili modrostne zobe
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?