Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 46. dan (B) 16.5.2006 8:13:22
|
|
|
|
AKŠ
|
jaz pa danes nimam pojma kaj naj kuham - res - še sanja se mi ne... za menoj je že hruška, kava pa se ravno kuha..... mogoče bom naredilja jetrca za kosilo z veliko veliko čebule in skledo solate poleg....ne vem...res ne vem
|
|
RE: POGUMNE ... 46. dan (B) 16.5.2006 9:58:37
|
|
|
|
dix
|
Niti meni se ne sanja, vem da bodo piščančja prsa, samo kako pa ne vem. Imam na voljo ananas, ali pa gobice. Se pa odločam katero bi. Jutranja kavica pa je bila malo prevodena, ker sem pozabila gledat v avtomat in je že skoraj preko roba teklo.
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 46. dan (B) 16.5.2006 11:18:57
|
|
|
|
svoja
|
Čao. Jabolko je že za mano. Za kosilo bom dala v ponev koščke purana in piščanca, bučk, malancan in paprike ter vse skupaj popekla. Zraven pa skleda solate. Zvečer najbrž jogurt. Ali pa če bo kaj od kosila ostalo. Uživajte na sončku.
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 46. dan (B) 16.5.2006 14:09:00
|
|
|
|
dix
|
Jaz sem pa tako njami kosilo imela da sem bila prav zadovoljna in bom še cel dan! Naredila sem si piščanca po kitajsko z ananasom...mljask!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?