Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 7:56:00
|
|
|
|
dix
|
Dobro jutrp tudi jaz bom začela z banano in nadaljevala z dinjo kaj bo pa sledilo temu pa nimam pojma. Tehtnica kaže točno -10. (če ne bi bilo včerajšnjih grehov bi še manj )
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 8:05:34
|
|
|
|
modrooka
|
Madonca dix, tebi pa te kile laufajo navzdol kot po maslu ! lp, modrooka
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 8:29:29
|
|
|
|
poliloni
|
Dobro jutro! Blagor vama, saj vama kg kar letijo dol! Jaz nimam take sreče, saj se tehtnica navzdol bolj s težavo premakne, tako da je danes zjutraj pokazala -5,5.... No, sem vseeno zadovoljna! Sicer pa meni ti sadni dnevi ne grejo preveč.... Tako, da upam da hitro mine! Je pa Modrooka tako optimistično začela, da mi bo kar lažje!
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 8:51:10
|
|
|
|
pokica_
|
Juuuuuuuutro! Puuuuuuuunce....a se zavedate, da smo danes točno na polovici naše diete? Smo že ustali kajne? Vidim, da vas je že veliko pisalo...ste kr pridne! Jaz sem tudi pridna, sem se že ob 6.30 učila...pa tud rač. sn že prižgala in evo že pišem . Današnje javljanje kg torej: vaga kaže - 6.2 kg Jaz sem zelo zadovoljna, ...ker če bo šlo tako naprej, mi bo še v tej polovici uspelo dat dol vse skup še več kot je moj zastavljeni cilj tj. -10 kg! Wiiiiiiiii! Danes pa pridno papcanje vitaminčkov LP
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 9:00:49
|
|
|
|
svoja
|
Dobro jutro. Meni se tudi smeji danes, vaga je pokazala -7,5 kg. ITM se mi je zmanjšal iz 27,5 na 24,4. Sem zelo zadovoljna z rezultatom, sploh glede na moje prekrške. Za današnji jedilnik bo najprej potreben sprehod po trgovini. Nič sadja nimam doma. Moram nabavit čim bolj raznovrstno, da bom lažje zdržala. Za kosilo pa najbrž bučke na žaru in paradižnik. Držte se!
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 45. dan (vitaminčki) 15.5.2006 9:59:25
|
|
|
|
AKŠ
|
dobro jutro punce moje..... vitammmiiiinnnčččkkkiii!!!! TOOOOOOOOOOOOOOOOOO ja takole - se vidi, da je bil cel teden v imenu "velikih prekrškov", tako da se moja vaga ni premaknila "sploh"!!!! vztrajam na -4,5 ampak sem tud s tem zadovoljna....in optimistična za naprej..... poleg tega sem izvedela da gremo na morje in se bom sedaj še bolj potrudila..... moj ITM?? 1.4.2006 - 27,9 danes - 26,4
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?