Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 40. dan (OH) 10.5.2006 11:51:56
|
|
|
|
dix
|
Jaz sem še prisotna, čeprav me na trenutke kar prime da bi prenehala. Ampak včeraj sem si oblekla ene take sexi hlače da sem skoraj dol padla (bi se lahko celo sama v sebe zaljubila) in so mi vlile upanje in voljo. Tudi to da smo še na 40. dnevu mi daje pogum. DAnašnji zajtrk je bil bolj ubogi (1 deci pomarančnega soka), za kosilo pa se mi niti sanja ne kaj bo. Mogoče bodo testenine z makom, ker drugega ne premorem. Večerja pa se ve kaj bo, a ne? lp!
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 40. dan (OH) 10.5.2006 15:26:58
|
|
|
|
AKŠ
|
ojla....tud jaz sem še tu....nisem obupala...sem pa kr mal žalostna, ko vidm kolk jih je odnehalo..... danes sem imela za zajtrk le eno veliko kodelico kave, za kosilo sem si naredila zeljne krpice, za večerjo pa bo sladoled lep pozdravček
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?