Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE ... 21. dan (B) 21.4.2006 8:32:36
|
|
|
|
poliloni
|
Jaz sem pa včeraj zvečer malo grešila....ja, kaj pa naj ,če se pa moj s čipsom baše pred TVjem...in sem nekaj čipskov pojedla Danes pa zopet sadje, ki i že pri ušesih ven leze, za kosilo bo zelenjavna juha(ker imam danes gužvo in to najlažje skuham in grejem), komaj pa čakam večerjo, ko bom veliko radiča, kakšen jajček in pa tuno!!!!!! Mnjamiii.... P.S. Danes imamo s tamalim še alergologa - držite pesti, da bo čimmanj alergij (čeprav se mu stanje sploh noče izboljšati - upam, da danes odkrijemo zakaj) Pa še neprespana noč je za nami, saj je imel ta mal vročino, pa sploh ne vem zakaj - upam, da mu kmalu pade!
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 21. dan (B) 21.4.2006 8:35:47
|
|
|
|
modrooka
|
Držim pesti za malega!! lp modroka
|
|
RE: POGUMNE ... 21. dan (B) 21.4.2006 9:08:17
|
|
|
|
mama76
|
Meni je včerrajšni dan lepo uspel do večera pol pa namesto sadja sadni sladoled kako je bil dober, danes za zajterk standard za kosilo sirov burek in solata z jajčkom večerja upam, da nič , tudi jaz držim pesti za malega pa eno za srečo... Lep pozdrav iz sončne Primorske
|
|
|
|
RE: POGUMNE ... 21. dan (B) 21.4.2006 10:33:04
|
|
|
|
dix
|
Jaz pa sovražim sadne dneve! Danes sem pojedla eno banano za kosilo pa že kaj najdem...solate se mi ne da pucati, kisa itak nimamo, tako da bom spet bolj ubogo jedla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?