Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 9:12:46
|
|
|
|
pokica_
|
Halo pogumne! Kako ste preživele včerajšnjo nedeljo? Saj niste preveč grešile, kajne? Jaz bom danes papcala sojine špagete in paradižnikovo omakco z olivami in solato.....mjami, že komaj čakam kosilce Za zajtrk pa jabolko, ki mi sicer že malo preseda....bomo danes nabavli velikoooo sadja za jutrišnji sadni dan, da bomo zdržali brez grehov . Lep začetek tedna! LP
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 9:48:26
|
|
|
|
svoja
|
Dobro jutro. Zajtrk in malica: ananasKosilo: pica s paradižnikom, bučkami in paprikoVečerja: sladoled Z optimizmom v naslednji teden, velja?
|
|
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 10:06:57
|
|
|
|
Margareta
|
Jaz sem bila zjutraj spet na banani Je samo še to ostalo od sadja, moram v trgovino. Jaz bom za kosilo tudi špagete. Koliko obrokov je dovoljenih?
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 10:09:28
|
|
|
|
dix
|
Moj jedilnik bo podoben. Z: 2 banani K: špageti s pestom V: isto (čeprav mi večerje že nas ušesi ven grejo ker so iste kot kosilo) Kako se kaj drugače počutite? Ste kaj lačne? Jaz niti ne, samo mi pa manjka kava z eno kilo smetane
|
|
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 12:16:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: dix K: špageti s pestom V: isto (čeprav mi večerje že nas ušesi ven grejo ker so iste kot kosilo) Zakaj pa na Oh dan ješ isto za večerjo??....še posebej če ti ne sede to zvečer???? Vsaj na Oh večer si privošči nekaj drugega...saj je sladica dovoljena.
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 13:17:19
|
|
|
|
dix
|
CUKRČEK, sem ugotovila, ampak prepozno, se že cel dan veselim sladice, čeprav so testenine bile tako okusne da bi se tudi sladici lahko odrekla. OH dan je vsekakor boljši od ostalih
|
|
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 14:36:31
|
|
|
|
biba.73
|
Živjo! Jaz se vam bom kar priključila, pa čeprav je danes moj 1. dan diete. Pred dvemi meseci sem že zaključila eno rundo hujšanja in sem izgubila 5,5 kg s tem da sem zadnji mesec kar grešila, sicer bi izgubila še nekaj več. No v teh dveh mesecih po dieti sem 1 kg dobila nazaj in takoj sem se odločila za še eno rundo. Moj cilj je izgubiti še 7-10kg. No pri -10 kg bi bila glih ta prava. pozdravček!
|
|
|
|
RE: POGUMNE .... 3. dan (OH) 3.4.2006 17:30:15
|
|
|
|
Mariposa
|
Dopoldne sem pojedla (s triurnimi razmiki) grenivko, pomarančo in jabolko (med vikendom, ko spim do 10tih se lahko držim dveh sadežev, med tednom, ko delam že ob 7h je pa to nemogoče ), za kosilo sem pojedla vrečko grisinov, za večerjo bom pa namesto sladice pojedla manjšo polnozrnato pico s pelati, zemfom, bučkami, čebulo in olivami
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?