Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 8:41:02
|
|
|
|
Mariposa
|
Jutro Z: dva ali pa trije mali kiviji K: krompir narezan na kose, zmešan z na kose narezano o čebulo, bučkami in melacani, potresen z mleto papriko in pečen v pečici. Poleg tega skeda motovilca. V. pol kosila Punce, kdaj se bomo pa tehtale? Ob nedeljah ali kako?
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 8:54:33
|
|
|
|
pokica_
|
Mariposa tehtale se bomo na 8. dan, torej naslednjo soboto . Moja jutranja kavica je že za mano , zdj pa čakam da bom lačna postala, da bom začela jabolko glodat . LP
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 9:15:02
|
|
|
|
AKŠ
|
evo: Z: ena veliikkka pomaranča K: pečen krompirček in velika skleda regrata V: kosilo v pomanjšani obliki
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 10:14:19
|
|
|
|
svoja
|
Živjo! Moj škrobni jedilnik bo takle: Zajtrk in malica - jagode Kosilo - basmati s koruzo in bučkami Večerja – upam, da bo kaj kosila ostalo Nasploh mi te škrobne večerje povzročajo probleme – še enkrat kuhat krompir ali riž ... A je lahko tudi samo solata? Lep dan na sončku vsem.
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 11:09:53
|
|
|
|
dix
|
Kako pa je kaj z juho? na mojem jedilniku pri vsakem dnevu piše da je treba po kosilu popiti nekaj čiste juhe brez dodatkov, a ve to delate? Meni prav diši današnja juha... V bistvu mi vse diši, ne vem če ne bi kar obupala...
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 11:30:01
|
|
|
|
t_t_y
|
Ne, ne dix - obupala pa ne boš tko hitro. Normalno, da ti zdej vse diši, k si na dieti, samo sej lahko itak vse ješ - no samo ne na isti dan. Za juho je pa tko - jaz je nisem, ker mi pač ni za juho, sicer pa jo lahko (kot ti piše pri dieti). lp
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 13:17:25
|
|
|
|
pokica_
|
Ah dix...obupala pa že neboš! To bi bla veliiiiiiiika napaka.....smo POGUMNE...in vztrajne . Tako smo se zmenile na začetku . Še samo slabih 89 dni do konca.....jupiii LP
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 14:08:10
|
|
|
|
svoja
|
Jst mam pa en problem v glavi glede diet, ki me prej ali slej vodi do tega, da obupam. Vsaj tako se je do sedaj izkazalo. Namesto da bi se držala diete po programu, sem razmišljala: Eh, pa zakaj bi dva sadeža za zajtrk, po nekaj dnevih itak ne čutim lakote, eden povsem zadošča. Ne bom banane za zajtrk, jabolko bo dovolj. Zrezek bom rajši skuhala v juhi namesto na olju. Juhe res ne rabim po kosilu, saj sem se najedla. Zakaj bi še čokolado po tortici? Ena kepica sladoleda bo zadosti itd. Skratka, v stilu: če se že držim diete, naj bo to dieta dieta, ki bo čim bolj zmanjšala kile. In sem pristala pri enolični hrani brez okusa. Lakote sicer nisem čutila, vendar se je moje telo po mesecu odločilo, da nujno rabi še kaj drugega in več. Nisem zdržala. Tokrat sem si obljubila, da rajši zmerno kot ortodoksno, pa do konca. Ima še katera take probleme?
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 14:13:56
|
|
|
|
t_t_y
|
No, jaz sem ravno kontra - dokler si ful vse omejim, vztrajam, ko pa si dovolim malo več, me premami še tole, pa sam še tole, pa....no, na ta način jaz funkcioniram. Svoja - Sicer pa, kaj če bi tokrat poskusila drugače? lp
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 15:10:24
|
|
|
|
mama76
|
Ojla jaz sem pa danes za zajterk hruško, za kosilo koruzno mineštro in za po kosilu koruzno mineštro in maloprej sem koruzno mineštro , mene taka lakota da je , upam, da vsaj večerje je bom jedla, ker če ne je itak brezveze!
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 15:57:05
|
|
|
|
*pepelka*
|
Le pogumno. Nikar ne obupajte že na samem začetku. Sama danes zaključujem pri Odločnih in sem navdušena nad svojim rezultatom. Vam povem, splača se potruditi in biti vztrajen do konca. Tudi jaz sem najprej menila, da ne bo lahko zdržati, pa sem se s časom tako navadila na ločevanje, da mi sploh ni bilo več problem.
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 16:23:33
|
|
|
|
Mariposa
|
Joj Dix nikar ne obupat Saj če povem po pravici jaz tudi že cel dan dobesedno sanjam in v ustih čutim Domaćica piškote, pa kakšno čokolado, samo ne bom odnehala. Sem si privoščila za popoldansko malico eno banano, kar je še vedno manjši greh od kake sladkarije. Upam pa, da je to samo začetna kriza, ko pa se bo telo privadilo na tak način prehranjevanj, bo pa v redu,..upam, da ne slepim sama sebe
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2006 18:04:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 19:08:52
|
|
|
|
svoja
|
Kako pripraviš koruzno mineštro?
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 19:13:18
|
|
|
|
svoja
|
Trdno nameravam po pravi poti. Si pišem jedilnik in se ga poskušam čim bolj držat.
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 20:17:21
|
|
|
|
dix
|
Jaz pa sploh nisem nič lačna, ampak me mori to, da moram jesti danes npr krompir jaz bi pa meso. Samo me zanima kaj bo na sadni dan, če bom preživela... Moj je danes celo pecivo jedel v kurilnici da ne bi jamrala, se mu očitno smilim. Komaj čakam na jutrišnjo torto! njami... Upam da res ne bom prva obupala, bom počakala da bo katera pred menoj, pa bom jaz pol takoj za njo ;-) hafi, koliko si pa shujšala?
|
|
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 2.4.2006 21:24:40
|
|
|
|
Margareta
|
Za zajtrk sem pojedla banano, za kosilo pa riž in rdečo peso, pa je bila pesa očitno pokvarjena, ker mi je bilo potem tako slabo, da sem vse zbruhala. Sobno kolo gledam od daleč. Oz sem imela ponoči bližnje srečanje z njim . Pozabila sem, da sem ga privlekla iz kleti in sem se ponoči s takim šusom zaletela vanj, da sem ga premaknila za pol metra.
|
|
RE: POGUMNE......2. dan (Š) 3.4.2006 0:23:05
|
|
|
|
lelaval
|
No, jaz sem ravno kontra - dokler si ful vse omejim, vztrajam, ko pa si dovolim malo več, me premami še tole, pa sam še tole, pa....no, na ta način jaz funkcioniram. t_t_y - kot bi brala sebe. Margareta - tvoje stojalo za prah (beri sobno kolo), pa le spravi v pogon. Ko sem jaz svojega - ob gledanju filma (pa pazi, da ne voziš po klancu navzdol - ker tam ne rabiš gonit ), se mi je poznalo in je kilca ali še malo več šlo dol (a kaj, ko sem ga premalokrat 'zaštartala' - je venomer prazna zračnica Samo me zanima kaj bo na sadni dan, če bom preživela... dix - saj sadni dnevi niso tako hudi - jaz sem si ga prostovoljno izbrala kot 1. dan po končani dieti, ker sem že vajena takšnega načina prehranjevanja (ali pa so krivi današnji piškoti, ki jih je bilo vsekakor preveč ) Sicer pa - POGUMNE, držimo pesti, da vam uspe 'sklatit kile dol'.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?