|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 19:59:58   
KMALU
Povejte mi nekaj.. Kdaj ste se zacele pogovarjat z otrokom ( v trebuhu ), v katerem tednu?
Kdaj mu lahko zacnem brati pravljice, saj sem nekje zasledila, da od X:zmeden: tedna naprej slisi kaj mu govorimo...

Kako pa je z glasbo- kao da mu lahko spuscamo glasbo... Samo ne vem kako - damo slisalke v nasa usesa pa on na tak nacin tudi slisi, ali jih damo na trebuh...ali kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:09:49   
mujcek
Moj :love: se že od začetka pogovarja, vendar samo z eno :duda::)-
Jaz pa tudi tu in tam kaj povem, posebno ko mi je slabo se malo pritožujem kaj mi dela, pa takšna majhna pikica; no sedaj se ne bom pritoževala, ker vidim da ni samo ena pikica vsega kriva :)-:)-:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:15:50   
KMALU
Predstavljaj si kako bo, ko se bosta bratca-sestrici noter kregala :)-:)-:)-:)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:16:59   
Anonimen
Jaz se nisem nikoli. Res se mi je zdel bolj kot en tujek, ta moj ogromen trebuh. Pa tako me je vse skominalo, da se ga še sama nisem mogla dotaknit, kaj šele, da bi se ga kdo drug. Komaj sem čakala, da se ga rešim.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:18:31   
nina42
Jaz se že od začetka pa če tudi še ni slišal-a. Po mojem kak ti paše pa kak se tebi najboljše zdi. Ponekod piše tako, drugje spet drugače.... Jaz pač mislim, da se je najboljše zanest na svojo intuicijo. Ostalo so pa po moje vse neke trenutno moderne ali pa trenutno "out" teorije.
Z živalmi se tudi pogovarjamo čeprav ne razumejo, saj tudi dojenček ne razume, škodit pa itak ne more.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:18:55   
KMALU
Uh jaz pa ne...Komaj cakam, da mi zraste- ful mi je lepo videt nosecnico, se posebej ce kaze trebuscek:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:24:23   
nina42
Ja jaz tudi komaj čakam na trebušček.Zdaj ga mogoče že mam malo samo ne vem če je to od male-ga ali od pomfrija.:)-:)-:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 20:25:05   
Aly
:zmeden:Odvisno kako na to gledaš :zmeden2:....jaz sem se z mojim pogovarjala še pred fizično nosečnostjo:angel:9nebesa:angel:

No kar pa se tiče nasploh poslušanja glasu in petja pesmic tudi nisem razmišljala tako tehnično, npr. kdaj otrok zares sliši, saj je ta povezava med mamico in otročkom nekaj mnogo višjega :angel:....Pela sem mu določene pesmice že od začetka nosečnosti in te tudi sedaj najraje posluša oz. ga najbolj pomirijo....to npr. mnogokrat pokaže tako, da se med kakršnokoli "akcijo" ustavi, utihne in se zazre z velikimi očkami v moje oči in z nasmeškom posluša 9nebesa....

Zares lepi trenutki :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 22:10:07   
nogometas
Dojenček sliši od 6.meseca dalje, najbolj mu ostane v spominu mamin glas. V 8.mesecu odpre oči. Piše tako v knjigi od Stoppardove. Fino je, če ni izpostavljen prevelikemu hrupu, itak pa verjetno da vedeti, kadar mu kaj ni prav, s kakšno brco.:):):)
LP

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 22:37:01   
pika**
Midva z mojim pikcem sva na liniji nekje od 5. meseca dalje. Na začetku sem ga samo božala in govorila, kasneje pa sem mu vrtela različno glasbo. Uživava v sproščujoči glasbi - najraje CD Mozart for babies ali pa kasete z različnimi zvoki iz narave - ptičje petje, morski valovi..... Odplavam v deželo sanj, mucek pa tudi, ker se umiri. :muca::muca::muca:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 23:01:11   
bskrle
JA, glasbo poslušaj, pa ne vsepovprek. Mozart ipd.
Priporočam!

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POGOVOR Z malim..
28.4.2005 23:55:28   
KMALU
Zakaj pa ne vsepovprek?:zmeden::zmeden2:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POGOVOR Z malim..
29.4.2005 8:39:31   
Sugy
nogometas, jest sem pa brala, da otrok sliši že od 16.tedna dalje! :zmeden:

drugače pa mene občasno kaj prime, pa se pogovarjam z njim :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POGOVOR Z malim..
29.4.2005 10:54:29   
KMALU
Moja kolegica je z otrockom govorila anglesko 4 zadnje mesece- malo je eksperimentirala in res, fantek se je ze z dvema letoma in pol naucil slovensko in anglesko - res pa je, da mu je dlaa za poslusat tudi angleske pravljice...:)-:)-

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POGOVOR Z malim..
29.4.2005 18:28:30   
ameli
Jaz se kar nenehno pogovarjam z malim/o, moj :love:je pa še hujši. Se mi pa zdi zelo lepo, pa če sliši al ne.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......