šnucika
|
Vem,da je bila tema že velikokrat predelana..pa vendar.. Po porodu me je začel matrat PMS, pa boleče ovulacije. Ta hudič je nadležen, od vseh oblik PMS-ja imam tisto,ko cela zatekaš,konfekcijska številka se mi poveča,dobesedno me pol meseca vse tišči. Ko dobim M, je pravi blažen občutek,tudi do tri kile mi splahnijo,joške me ne bolijo več.... Ta mesec sem imela zgodaj ovulacijo,nekaj dni prej kot ponavadi,potem je začel takoj tolči PMS,sedaj pa že tretji dan čutim,kot,da imam spet ovulacijo...nikoli se nisem ubadala s tem - a je možno,da sta dve O mesečno??! Tiste,ki imate Mireno - je kaj boljše? KT mi po porodu ne pašejo več,mi je slabo po njih pa libido mi pade na nulo.Zato to ne pridejo več v poštev. Moj G mi sploh ne verjame, da je tako hudo... Saj vem...samo tarnam. Ampak ta mesec je obupno.Že tretji dan me špika enkrat desni jačnik,potem levi.Joške mi bo razneslo od bolečin, pa še glivice sem fasala...prvič od nosečnosti. Še tri dni imam do M, komaj čakam olajšanje. Če je katera kakorkoli rešila težave s PMS...bom hvaležna za namig!