|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE...
4.3.2006 20:18:32   
Anonimen
...sem v dilemi. ali se vi v svoj življenjepis oz v prošnjo za službo napišete da imate otroke, mogoče celo kok so stari in da recimo varstvo ni prblem, da ne boste več imele otrok, al mislte da to delodajalca prov nč ne briga. sej vrjetno te to prašajo na razgovoru al kaj. že dolg nism iskala nove službe pa sem mal zmedena user posted image

se prav, v prošno otroke al ne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PISANJE PROŠENJ ZA ZAPOSLITVE...
4.3.2006 20:20:41   
Dejča
Jaz sploh ne bi napisala - če bodo, te bodo tako vprašali na razgovoru, čeprav te po zakonu sploh ne bi smeli - pa takrat vse povej glede varstva ipd. Drugače si pa malo poglej še na www.mojedelo.com primere prošenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.3.2006 20:23:05   
Maxica
Sama sem službo menjala pred dobrima dvema mesecema. Sicer sem malo prek vez prišla noter, priznam, ampak sem vseeno najprej oddala prošnjo in nato šla še skozi dvoje preizkušenj in razgovor. Sama sem tudi tuhtala, ali naj napišem, da imam otroka in ostalo, ampak sem se na koncu odločila, da ga ne bom v prošnjinič omenjala. Če prideš v ožji izbor, imaš itak osebni razgovor in če jih to zanima, te že vprašajo, pa jim poveš, kako pa kaj.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.3.2006 21:53:03   
CatJa
Jaz napišem, da imam urejeno družinsko življenje in rešen stanovanjski problem. Kar pomeni, da imam otroka in stanovanje. Se pa ne spomnim, da me na kakem razgovoru ne bi vprašali kolk otrok imam in kolk so stari. En me je celo po dolgem mencanju vprašal, če še mislim kakega imet in kdaj. Vem, da sem se (tudi) s tem zaklala, sem pa povedala, da si še želim, ampak ne takoj.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.3.2006 22:39:29   
soncek&luna
jaz ravno zdej pisem prosnje, ker sem ze zacela iskat sluzbo... se v nobeni nisem napisala, da imam 4 mesecnega fantka... bom ze na razgovoru povedala, ce me bodo vprasali... naj me dajo v ozji izbor glede na moje izkusnje ne pa, ker ze imam ali pa ne bi imela otrok...

tudi prej, ko se nisem bila mamica, nisem nikoli pisala, da nimam otrok... statusa sploh nisem navajala

pa srecno s pisanjem prosenj in eventuelnimi razgovori user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.3.2006 23:37:49   
Pupica
Ne napišem.Mislim, da me zaposluje zaradi moje strokovnosti in ne družine. Tako kot ne pišem, da hodim ven, da kadim, da ga žuram...sam primeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.3.2006 9:55:00   
Anonimen
Napišem, da imam urejeno družinsko življenje in rešen stanovanjski problem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.3.2006 10:48:33   
janjja
Ne napišem.Mislim, da me zaposluje zaradi moje strokovnosti in ne družine. Tako kot ne pišem, da hodim ven, da kadim, da ga žuram...sam primer

Se podpišem.user posted image user posted image user posted image
Saj ni straha da te to nebi na razgovoru vprašali. Ampak se vseeno da dobit službo, jaz sem jo kjub 18 mesečni hčerki in to zavidanja vredno. Imam pač srečo saj vemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2006 7:51:01   
dory
Ne...koga pa briga kaj mam doma...ce vprasajo na razgovoru povem, drugace posebej ne omenjam...ker je dandanes vedno vec takih delodajalcev, ki so jim mlade mamice bolj kot ne strosekuser posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2006 14:48:55   
Anonimen
Iz lastnih izkušenj vem, da se delodajalci že v začetku preden objavijo oglas odločijo ali bodo na tem delovnem mestu zaposlili mlado mamico ali ne. Zato je skoraj vseeno, če napišeš ali imaš otroke ali ne. Če ne napišeš v prošnji te vprašajo na razgovoru. Itak pa v takem podjetju nočemo delati.

Jaz imam najraje prošnje, kjer napišejo tako kot so punce že predlagale, da imajo urejeno družinsko življenje.

Veliko sreče pri iskanju službe.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.3.2006 16:47:18   
pravljica
jaz pa to vedno napišem (oz. sem in bom user posted image  )...če se tudi na podlagi tega odločijo in če jih to zanima, vprašajo potem na razgovoru...če jih to moti, naj me niti tja ne vabijo

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?