|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 18:18:03   
PeterPan
Prišla sem domov iz bolnišnice, prebrodla najhujše, zdaj vam sporočam, da moje pikice več ni. v 11 tednu sem začela krvavet, tako da ni bilo več pomoči.
Ni ga na svetu, ki bi mi lahko odvzel to bolečino. Vračam se na temo ovulacija.
:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 18:20:59   
Lunca1
:(, naj ti čimprej posije sonček, da dobiš novo pikico.:rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 19:31:56   
teta beta
:((:((:(( mi je ful hudo, ampak glavo pokonci. Naslednjo pikico bo čuval prav ta poseben :angel:. Srečno!

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 19:34:56   
Mirna*
Le predstavljam si lahko, kako ti je hudo...drzi se, poskusi gledati z optimizmom naprej! Srecno!

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 19:58:53   
soncicaT
uff:-(((, nikol ne mormo vedet...mene je tudi strah, sam kaj češ, kakor bo, bo..:zmeden:

Niso pa rekli, zakaj je prišlo do tega?

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 20:47:56   
vika1
Drži se,pa ne obupaj.Vem kako je to hudo,ampak...drži se.Pa srečno!:rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 22:26:13   
k1
poznam to, kot da izgine del tebe... pusti času čas, pa bo.... tolaži se s tem, da bo naslednjega :duda: čuval njegov :angel:

tudi naša :duda: ga ima.... :rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PIKICE VEČ NI
10.8.2005 23:27:47   
Aleksandrin
Če bi mogla, bi ti pomagala nositi breme...
Vse dobro ti želim :rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PIKICE VEČ NI
11.8.2005 9:09:15   
Vrtnica1
Peterpan, jaz pravkar pestujem mojega dvomesečnega sinka, ki je bil spočet dva meseca po mojem spontanem splavu - ki je tudi mene čisto sesul. Naj ti bom za zgled - misli pozitivno.
Veliko sreče :angel:
V.:rozica:

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PIKICE VEČ NI
11.8.2005 14:05:55   
Srci
Z mislijo naj pojdi naprej po svoji poti, naj te to drži pokonci. Drži se mi pa bo v mislih s tabo. Ta :angel: pa bo zmeraj pazil na druge pikice.

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PIKICE VEČ NI
11.8.2005 14:25:02   
Anonimen
Moje sožalje, PeterPan.:rozica::angel: Saj bolečina bo minila in ponovno boš zanosila, takrat boš pa spet srečna, čeprav mogoče sedaj misliš, da ne boš več.
Jaz sem tudi lani novembra izgubila pikico, zdaj sem pa srečka :nosecka: v 18. tednu že!
Izjokaj bolečino, potem pa pusti, da mine in pojdi naprej. Vse dobro ti želim!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu PeterPan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   PIKICE VEČ NI
15.8.2005 17:57:36   
stuhica
:((:((:(( tu meni je hudo imela sem IMN in to že drugič bolečine le s težavo prenašam mojemu ožeku je tudi hudo ampak svet in življenje gre naprej..Jest moram počakati 3 meseca potem bom šla pa spet veselo na delo saj mi drugega ne preostane in upam da mi v tretje uspe...
zjoči se ti bo pomagalo vsaj meni je delno čeprav bolečinain spomin na njo ne odide nikoli

(odgovor članu PeterPan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?