|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PIKAČU JAVI SE
21.5.2005 22:46:34   
Anonimen
:zmeden::zmeden::zmeden:kje si?:zmeden:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   PIKAČU JAVI SE
22.5.2005 7:16:09   
ZARA
Pikaču je začela hodit v službo in je bolj malo gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PIKAČU JAVI SE
22.5.2005 16:53:52   
.ču
Evo,me:)kaj bi želela Alika?
Zara:rozica:hvala za obveščanje:)lohk bi bla moj PR in še mene mal obveščala kaj se zadnje čase dogaja kle gor,ker sm ful sfalila:(
Sm bla pa res dons v tem času v službi,ko ste me "klicale".....pišuka zato se mi je cel cajt kolcal8):)

Na dan z besedo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PIKAČU JAVI SE
22.5.2005 16:56:01   
Anonimen
Na, pol pa tako. Po moje nc tazga, malo za hec :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   PIKAČU JAVI SE
22.5.2005 20:31:52   
Anonimen
:bravo:Pikaču a si še med živimi.tvoje ime sem pogrešala zadnje čase tu gor.dobrodošla nazaj:bravo::bravo::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   PIKAČU JAVI SE
22.5.2005 21:53:59   
.ču
Alika01 ne veš kako dobr dene k te tko kdo pogreša,če se en čas ne oglasiš:)hvala:love:
Res nimam več tolk časa za RR in zamudim en kup stvari.
Preberem že še kaj,sam za pisat mi pa zmanjka časa:(

Razmišljam pa tud v to smer,da sm pa le mal preveč prej gor visela:zmeden2:
A sm zamudila tud to,da si ti nick zamenjala in si bla prej pika09:zmeden:mi je poznana slikca tvojega sončka Aleksa,če sm si prov zapomnla:ups:
Tolk je enih imen in tko se trudim,da si zapomnem,pa moj fotografski spomin včasih tud zataji:)

Lp in:rozica::rozica::rozica:zate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (20%)

od 100 do 250 eur (7%)

od 250 do 500 eur (20%)

več kot 500 eur (53%)

Število vseh glasov: 15

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!