|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:11:33   
Pia73
Sicer ne vem koliko bom imela časa sodelovat v njem, ker smo pobarvali samo 1/2 jajčk,...

Ampak vseeno: a je katera za :kava::kava::kava::kava::kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:13:50   
emaa
jaz, sam bi čaj, jajčka barvam jutri, enkrat, sem tko sama. Vsako leto, če ni tekma, je pa trening v Makarski, lepo prosim;)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:16:06   
tinkamiška
Sej jst bom tut še jutri en del jajčk pobarvala, sem danes čist fertik8)

Ema ti bomo pa me mal kratek čas delale:rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:18:00   
emaa
no fino, sam da je družba, sej gledat ga moram pa it lih tko. Sem vprašala, če naj na tekmo pridem, pa je reku, da lahko, sem rekla lahko, je men lažje doma bit, je takoj spremenil odgovor, moraš pridet:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:19:37   
tinkamiška
Pol bomo pa še za njega mal pesti držale, da ne boš sam ti živčna, ko ga boš gledala:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:21:05   
Pia73
Jaz pa danes sploh nisem utrujena (od česa le? ) me pa druge stvari skrbijo,......

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:22:00   
VITA74
jaz bi veliko :kava: še dve uri do odhoda domov :bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:22:56   
Maša26
Jaz sem tudi za!

Pia73, kaj te skrbi?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:22:59   
Pia73
:kava::kava::kava::kava::kava::kava: različne kave, čaji, vroče čokolade,.........

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:23:01   
tinkamiška
Ne, Pia, ne sme te skrbet:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:23:33   
Pia73
Eh, danes ni moj :duda: v trebuhu nič kaj živahen,... :((

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:24:02   
emaa
Pia boš vidla, bo kmal začel tok skakt v bušiju, da si boš zaželela miru.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:26:39   
Anitka
Jaz sem bila pa tudi danes takoooooooooooooo slabe volje. Mislim,da je to vpliv lune, PMS-a in vsega tega sranja :ups::ups::ups::ups: Sem se peljala v avtu in so me kar naenkrat skoraj solze oblile. Jaz komaj čakam, da bo tale laparoskopija za mano, pa da končno odpeketam v Tučepe, kjer me takoj že prvi dan verjetno obišče :hudicek: (če bo šlo vse po "planu" ). Potem pa naj že pride julij in takrat grem pa za 14 dni nekam na :morje:

Punce povejte mi, kako naj vse skupaj odmislim, ker imam v glavi pravo ropotarnico. Pa še v vrtcu smo ta teden delali 1000 na uro. Totalno sem izmozgana.8)8)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:29:35   
emaa
Jaz sem mela mojo M tudi lani na Šri lanki, ne se sekirat, hitro mine, pa so pol druge stvari v planu. DRugač se pa jaz nič več ne sekiram, čakam na naslednjo M, da mogoče dobim termin za laparo, če ne čakam naslednjo, pol bo že tolk lufta, da me notr stisnejo. Anitka nasmeh na lička, pa eno pijačko ti damo, sam povej kaj.

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:32:09   
wawa
Ohoj punce, a je še kaj šans da dobim eno vročo čokolado za dobro voljo?....s smetano seveda?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:33:08   
Anitka
Hvala Ema, ampak veš, da mi še za nsmešek zmanjkuje moči. Resnično sem utrujena in v glavi mi samo odmeva. Pa saj se v bistvu niti ne sekiram zaradi France v Tučepih, ker me je tudi lani poleti obiskala v Omišu. Pijačko?! Le katero?! Eno ki hitro zadane?:)-:)-:)-:)- No pa se mi je uspelo malce nasmejat.:)-:)-:)-

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:34:52   
tinkamiška
Anitka, jst sem mela dva dni nazaj tako polno glavo, da si sploh med ljudi nisem upala, ker nisem vedla kaj bi jim bleknila, če bi me kaj vprašali:zmeden:

Pol sem si pa doma v bano vročo vodo nalila, pa muziko naštimala, pa eno dišečo kpel noter vlila, zaprla učke in poslušala kako diham.

Sem bila potem kot prerojena:)

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:35:16   
emaa
vidiš, da ni tko hudo, sam ma človek včasih poln kufer, kot da se bojo možgani od obremenitve skuril, pol pa od psihične utrujenosti al bediš al zaspiš -slej ko prej zaspiš, pol si pa prerojen. wawa vroča čokolada prihaja, bela ali temna čokolada?

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:42:10   
Udb
Čer punce!

Nič :kava: zame!! Mi je tako slabo....mam kar lavor zraven sebe!!! :((

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:44:56   
emaa
urška ne celga napolnit, kej v sebi pusti, za bebico

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:45:37   
VITA74
Anitka vse imamo kdaj polno glavo in res je težko odmislit vse... tudi jaz komaj čakam konec aprila da gremo na :morje: in sedaj sem uzvedela da gremo lahko za cel teden je moj dobil dopust :bravo:
saj se bo uredilo...za vse

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:45:54   
žlička
o boga udb, a se ni minila slabost?????

zdej se tudi jaz lahko na kafetek pridruzim, smo se modernizirali - adsl:bravo::bravo::bravo:

jacka pa so ze pobarvana:bravo:

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:46:13   
Udb
ema, bi najraje vse not pustila...bom videla, če mi bo uspelo!!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:47:01   
Udb
Kaj naj rečem, žlička! Jaz sem tudi mislia, da je to že mimo!!! Očitno ne!!!!!! :((

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   PETKOV KOFE
25.3.2005 19:47:26   
emaa
no potrud se za nas, bomo bolj vesele, drugač pa kak čajček za pomiritev želodca ne bi bil slab

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!