|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:23:12   
ČITA
Ojla,

naš tamal je nor na pesek in odločitev "hišnega sveta" je, da se mu kupi peskovnik.

In sem vidla želvico v akciji v Baby Centru za 7.000 SIT.

A ima katera to želvico in kako velika je???

A se še kje drugje dobi soliden in poceni peskovnik.

Hočemo pa takega s pokrovom, da ne bo na koncu več mačjih drekcev kot peska.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:24:11   
Anonimen
Mi imamo takega plastičnega povodnega konja s pokrovom. Kupili v Direndaju dve leti nazaj bil 7.000. Čist v redu zadeva.

(odgovor članu ČITA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:25:37   
Anonimen
Se mi zdi, da je v Sparu še malce ceneje pa tudi v Merkurju.

(odgovor članu ČITA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:31:19   
Anonimen
Mi imamo želvico z pokrovom,kupili v avstriji za 24 eurou.Za malčka kar dovolj velika.Lahko se vsede notri in igra,ker ima poličke za sedet.

(odgovor članu ČITA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:40:46   
tesa
Poglej pod oglase, če se ne motim ena prodaja ravno takšno in je full lepa za 3.500sit. Sam zame je mal premajhna:(( Mislim, da je rekla 70X95, nekaj takega.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PESKOVNIK
30.5.2005 12:44:02   
damjanab
Mi smo ga naredili sami, 4 dile in en pokrov pa je...ni ravno lep kot ti ki se prodajajo, je pa trpežen, ga ni škoda če korenjaki kaj 'razbijajo'..in zastonj.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PESKOVNIK
30.5.2005 13:16:26   
Erdbeere
Mi smo ga tud kar sami naredili 9nebesa

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   PESKOVNIK
30.5.2005 13:16:37   
JASNA D
Tudi pri nas ga je dedi sam naredil - midva z možem pa sva ga reklamirala:)-:)-:)-:)-:)-. Rabimo večjega, ker imam dva mala lumpa, namesto pokrova pa bom kupila neko malo močnejšo ponjavo ali pa kar tiste plastične prte, ki jih prodajajo na metre. Na eni strani bom to ponjavo fiksirala, tako da bom potem le odvijala in pokrivala....

LP, Jasna

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   PESKOVNIK
30.5.2005 15:17:58   
Pupica
uuu JASNA D zdej si mi pa nehote dala dober predlog. (glede ponjave).
Midva sva jih že gledala, pa se mi vsi zdijo tako majčkeni. Pri nas je pa zemraj polna hiša otrok, pa da ne bo "gužve"potem.

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   PESKOVNIK
30.5.2005 15:44:00   
NinKa
Mi smo tut to želvico v Avstriji kupili...pa je čist ok....je dovolj velika za našega 17 mesečnika...

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   PESKOVNIK
30.5.2005 17:41:18   
Tinna
O Jasna D res hvala za dober predlog o tej ponjavi. Peskovnik smo ravno prejšnji teden kupli v Toys-u lesenega 150*150cm s strehico, ki se sicer da znižat a je strehica iz takega lepega blaga, da bi jo muce sigurno strgale. Tako, da je boljši, če je strehica vedno dvignjena in spodaj damo res eno tako ponjavo iz plastičnega prta pa da jo na eni strani fiksiramo. Hvala, hvala, hvala za idejo!:bravo::bravo: :bravo::bravo:

(odgovor članu ČITA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.