|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP naslednji teden
7.4.2005 11:41:23   
Naja31
Ojla,

a je se kaksna nosecka ki ima PDP naslednji teden?
Vem, da ga ima SU en dan pred mano.

Zanima me ce se kaj dogaja pri vas?
Pri meni nic in imam kar obcutek, da sem bomo nacakali.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PDP naslednji teden
7.4.2005 12:12:18   
lunca77
ja, ja naslednji petek :bravo:.

mal me že zvija pa ne vem kaj je to, pa izcedek imam močnejši, mam pa jutri G bomo videli kaj bo rekla, če mali že kaj namerava ven (joj upam, da ja).

me pa strah in pričakovanje ponoči kr pokonci drži :ups:. mehur itak že komi sfolga mene pa še malega k na njem sedi non stop, se je pa zadnjih par dni kr umiril skakč mali.

zanima me a je :modri: al :roza: pa če je vse ok, če je zdrav in se ma fino pa komi že čakam.

uživaj in upam, da nam vsem čimprej mine;)

lp lunca77

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PDP naslednji teden
7.4.2005 12:26:38   
SU
Ja, jaz ga imam v nedeljo (10.4.), pa še nič "konkretnega"! Samo mali se je nekam umiril notri in me je ful strah, da kaj ne bi blo okej! Jutri imam CTG in bomo videli. G je rekla na zadnjem pregledu, da sem odprta cca. 1 prst in, da se "pripravlja"...Kaj za :hudicek: pomeni to, da se "pripravlja"?!?:)- Upam, da bo kmalu, ker res že komaj čakamo, da spoznamo malo štručko!! Držim pesti za vse nas, da bo vse okej in pa čimprej!!! Držte se!:bravo: LP, Saša

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PDP naslednji teden
7.4.2005 14:05:30   
speli
punce moje tud jaz rok 13.04.....kljub vsemu pa komej čakam da bo vsega konec...samo premetavam se iz enega konca na drugega nisem za nobeno delo,uglavnem blagor tistim ki rodijo ene 14 dni prej čisto nenapovedano...bog ne dej pa da bi bla še rok...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PDP naslednji teden
7.4.2005 15:15:58   
taya
Jaz ga imam skupaj z Lunco77 (15.aprila).:bravo:

Včeraj bila na pregledu, pa Pušenjak pravi, da je še vse "zadihtano", mali pa še živahen ko :hudicek:

Če ne bi imela problemov z otejanjem nog (zvečer imam kar rdeče-modre), bi bilo že kar prelepo.
Kakšen dan malo bolj poležavam, drugače pa kar aktivna cele dneve.

PA vseeno si želim, da bi bilo že za mano, da končno vidim našega :modri:.
Pa tudi poroda se bojim, da kar ni res. Imam presneto srečo, da mi zadnje čase celo neznane ženske (prodajalke ipd.) razlagajo, kako težko so rodile, da ne govorim o tašči (ona je pa itak skoraj umrla pri porodu ;), vsaj tako pravi )

:rozica::rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PDP naslednji teden
7.4.2005 19:19:45   
SU
taya....:)-:)-:)- ...ja, zakaj za :hudicek: nekatere ženske tolk rade razlagajo kaaakoooo hud je bil porod :zmeden: ?!? S tem, da potem seveda dodajo, da potem vse pozabiš...Samo, da potem po vseh teh "grozotah" tistega : "...pol vse pozabiš..." sploh ne slišiš več...:)-:)- Držite se!! LP, Saša

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   PDP naslednji teden
7.4.2005 21:01:29   
Naja31
Meni se tudi zdi, kot da se vse zenske, ki so ze rodile pocutijo dolzne, da vsaki nosecki razlagajo svojo porodno izkusnjo :)- Jaz si pa mislim, da me to res ne briga.
Samo upam, da ne bom pozabila kako mi je slo to na zivce in bom potem veselo razlagala kako je moj porod potekal :)-:)-:)-

N.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?